Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Adobe Photoshop Hardware Conflicten
Om de oorsprong van ongewoon gedrag in Adobe Photoshop te vinden, moet u bepalen of uw probleem komt voort uit de software en zijn voorkeuren , uw besturingssysteem of computer hardware . Als u uitsluiten dat software en het besturingssysteem problemen , kan je de wind wijst het cijfer op uw hardware als de boosdoener in uw problemen oplossen . Om na te denken door middel van een hardware probleem , uw systeem te onderzoeken in het licht van de waarschijnlijkste brandhaarden . Systeemvereisten

De meest elementaire hardware conflict
ligt in een systeem configuratie die niet aan software- eisen te voldoen . Adobe Photoshop stelt hoge eisen aan computer hardware . Zoals de meeste toepassingen , zijn behoeften variëren van minimaal tot de aanbevolen configuraties . Op het minimum van de schaal naleving , ziet u mogelijk traag of niet in staat zijn om te werken aan grote , hoge - resolutie bestanden . Als je onder de minimale systeem eisen die door Adobe Systems vallen , zult u niet in staat zijn om de software te installeren of uit te voeren .
Videokaarten

Oudere videokaarten vaak niet zo veeleisende applicaties werken hun systeemvereisten . Uw video -adapter zelf kan niet het probleem zijn , maar als de fabrikant niet in slaagt om driver software staat de ondersteuning van de kaart in de configuratie die u nodig hebt voor Photoshop compatibiliteit te bieden , kan het nodig zijn om te zoeken naar nieuwe hardware . Op dat punt , moet u mogelijk ook op andere onderdelen van het systeem bij te werken , helemaal tot aan uw moederbord en de processor .
Scanners

Net als nieuw computer hardware en besturingssystemen kan orphan Heb je randapparatuur , zodat u krachtige toepassingen zoals Adobe Photoshop . Uw scanner voegt zich bij de lijst met hardware - compatibiliteit verdachten bij zijn bestuurder software niet te werken met Photoshop . Als u bijgewerkte stuurprogramma's , hetzij via uw scanner fabrikant of uit een andere bron niet kunt vinden , kunt u gedwongen worden om uw scanner te gebruiken op een ander systeem of helemaal te vervangen . Anders zal uw scanner in strijd zijn met Photoshop en zelfs doen .
Netwerken

crashen Als je gewend bent om te werken aan en het opslaan van uw Photoshop-bestanden naar een externe netwerkvolume , kan je je werk praktijken te veranderen . Omdat Photoshop opent uw afbeelding - bestand gegevens als u werkt , kan uw netwerkhardware niet in staat om de doorvoersnelheid nodig is om Photoshop te werken op volle snelheid te houden bieden . Het is ook riskant om bestanden , vooral grote bedrijven , opslaan op een netwerkstation vanwege de mogelijkheden van het verlies van gegevens en corruptie . Adobe Systems raadt u de bestanden op uw lokale harde schijf en ze te kopiëren naar uw netwerkvolume .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Acties Van Photoshop De…
·Vector Hulpmiddelen voor Photo…
·Hoe te converteren een Kleuren…
·Hoe maak je een foto met Photo…
·Delen van de Toolbox voor Adob…
·Hoe je Photoshop Logos maken 
·Mijn menubalk wordt niet gelad…
·Tutorial over hoe je een Mense…
·Photoshop Elements 6.0 Tutoria…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
Hoe maak je notities in Adobe Reader 9 P…
  Software Articles
·Tutorial over Drop - Shadowed Afbeelding…
·Hoe een InterVideo WinDVR Problemen 
·Hoe te polariseren in Adobe Photoshop 
·Hoe je MS Word gebruiken 
·Hoe te RipIt4Me gebruiken Met DVD Decryp…
·De verschillen tussen AVI en MP4- bestan…
·Hoe de Toshiba Saver Application Install…
·Hoe maak Negatieve getallen = 0 in Excel…
·Hoe te Hamachi Get voor Minecraft 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com