Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe je MS Word gebruiken
Microsoft Word is een populair , krachtig tekstverwerkingsprogramma . Terwijl de meest voorkomende gebruik van Word is waarschijnlijk het typen van documenten op een effen , witte document , deze MS Office-toepassing heeft tal van andere toepassingen ook . Laten we lopen door de meest fundamentele manieren om Word , evenals een aantal meer geavanceerde toepassingen van het programma te gebruiken . Wat je
Microsoft Word 2000-versie Need - 2007
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een Word-document . Open Microsoft Word door te klikken op het pictogram Word op uw bureaublad of door te klikken op de knop " Start" , wijzend naar "Programma's" of " Alle programma's , " op de map " Microsoft Office " en het selecteren van " Microsoft Word . " Een nieuw , leeg Word-document wordt geopend . Gebruik je toetsenbord om rechtstreeks in het document . Kopen van 2

Opmaak het lettertype . Als u geen tekst nog niet hebt getypt , kunt u veranderingen in de standaard lettertype te maken voordat u aan de slag . Als u al het typen hebt gestart, selecteert u uw tekst door te klikken op de muisknop en deze over de tekst te slepen . In Word 2007 , kunt u wijzigingen aanbrengen in de " Font " groep van het tabblad "Home " van het lint . Als u Word 2003 of eerder , zullen deze selecties worden op het "Formatteren " werkbalk . Verander het lettertype , of verander de lettergrootte , kleur en andere effecten .
3

Research een woord . Druk op de toets " Alt " op je toetsenbord , houd deze ingedrukt , en gebruik je muis te klikken op het woord dat u wilt opzoeken . Woord zullen verschillende inzendingen waaronder woordenboek en een thesaurus presenteren .
4

Maak een tabel . In Word 2007 , gaat u naar het tabblad "Invoegen " van het lint . Klik op " Tafel " en selecteer vervolgens " Tabel invoegen . " In Word 2000 tot en met 2003 , ga naar " invoegen " op het menu " Tabel " en selecteer "Table . " Selecteer de gewenste opties uit de " Tabel invoegen " dialoogvenster , of klik op de "Auto Formaat" knop om een tafel te ontwerpen .

Met Word-sjablonen 5 kiezen . Microsoft biedt honderden gratis templates , dus er is waarschijnlijk een aan uw behoeften . Klik op de " Office-knop " in Word 2007 , of het menu "Bestand " in oudere versies , en klik vervolgens op " Nieuw . " Blader templates al geïnstalleerd op uw computer , of zoek ze in de " On Microsoft Online " zoekvak .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te wijzigen een Microsoft …
·Hoe te Cellen samenvoegen in e…
·De verschillen tussen Microsof…
·Hoe maak je een Chinese Dictio…
·Hoe te Lines Samen Met volgend…
·Hoe het opzetten van Microsoft…
·Hoe te voegen Clip Art in een …
·Hoe maak je een microfoon gebr…
·Hoe Bewerken Word Documenten Z…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen WildTangent 
·Bestanden kopiëren vanaf de iPod Touch …
·Hoe te comprimeren Grootte van WMV voor …
·Hoe je de instellingen wijzigen op een A…
·Hoe maak je een Dummy Maak Certificaat 
·Hoe te Photographs converteren naar Line…
·De bestandsextensie CEX 
·Hoe te Shapes gebruiken in Iwork Pages 
·Hoe maak je een Karaoke -cd kopiëren vo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com