Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Games voor langzame computers
Computer prestaties zit in de lift , waardoor game makers om meer complexe en meeslepende games dan te bieden . Constant upgraden hardware kan duur zijn . Maar langzamere computers behouden hun bruikbaarheid voor jaren , zelfs als ze lager vallen op de prestatiecurve . Als u eigenaar bent van een tragere computer , heb je nog veel mogelijkheden voor het ervaren van het plezier van PC gaming . Online Gaming

Kijk
op het internet voor games die goed draaien op een langzame computer . Browser - based games zijn gemaakt voor maximale compatibiliteit systeem . Met een internetverbinding en een browser , kunt u multiplayer role - playing games als Runescape of war games als Battle Dawn spelen . Arcade games , sport en puzzel games zijn ook beschikbaar . U kunt kiezen uit duizenden games , waarin de snelheid van uw computer is geen probleem .

Buiten uw browser , uw tragere computer waarschijnlijk aankan vele oudere multiplayer role - playing retail games. De fabrikanten gemaakt deze spellen met een breed publiek in het achterhoofd , en spelopties kan worden uitgeschakeld om het spel te laten op tragere systemen . Ultima Online , Everquest en World of Warcraft zijn goed bekend onder gamers zo vriendelijk zijn om tragere systemen .
Offline Gaming

Sommige offline spellen kunnen worden afgespeeld op een tragere computer . Kijk naar onafhankelijke uitgevers voor nieuwere spellen voor uw trage computer . Side - scrollers achtige TunaSnax 's Cletus Clay gebruik claymation - based graphics je snelle run - and- gun gameplay te geven . Of u kunt een groep dorpelingen te begeleiden bij hun virtuele leven met het spel My Tribe , geproduceerd door Grubby Games .

Zoekresultaten | uit de vuilnisbakken op spel winkels voor video games die werden gemaakt in de dagen dat uw pc was nieuwe . Met een oudere spel , krijg je niet alleen om te genieten van de beste games van het afgelopen jaar , maar je krijgt om dit te doen tegen sterk gereduceerde prijzen . Sommige van de beste games van gisteren dat het werk op langzamere computers zijn voorzien van Fallout , een post - apocalyptische role-playing game , of The Sims , Maxis ' originele life simulator . U vindt er ook deze oudere games beschikbaar voor download via diensten zoals Steam Powered Games of Gamers Gate . Kijk voor gebundelde spel verpakkingen met een aantal oudere spellen , biedt een nog grotere besparingen als je koopt een hele game-serie .

Geniet van old-school game en ervaring game-systemen niet meer in productie door het uitvoeren van emulators op uw tragere computer . CCS64 emulator kan geven u toegang tot een brede bibliotheek van games draaien op de Commodore 64 computer . Voor Apple II games, kun je de ApplePC emulator draaien . Er zijn decennia waarde van games via emulators , velen nooit rechtstreeks uitgebracht voor de PC . Een trage computer kan de meeste draaien .

Previous: Next:
  PC Games
·Toegang krijgen tot de Oblivio…
·Hoe te N64 Spelletjes op een P…
·Hoe maak je een Pocket Boss 
·Problemen bij de installatie S…
·Hoe om te typen met kleuren in…
·Hoe te Counter Strike Gameplay…
·Hoe kan ik mijn games sneller …
·Hoe je een Xbox Live Gamertag …
·Battle PC Games 
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
  Software Articles
·Hoe te Deblokkeren Google Spyware 
·Hoe te converteren HTML naar PDF in ASP.…
·Hoe maak je een visitekaartje maken in M…
·Hoe maak Self -Extractor Zip-bestanden v…
·Wat is een Microsoft XPS -bestand? 
·DVD Burning Software voor AVI naar DVD 
·Hoe te Black Bars Verwijder Van Blu - Ra…
·Hoe Apple Keynote gebruiken 
·Hoe te gebruiken TweetDeck een Fan Page …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com