Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Kids games te spelen op een computer
Kinderen van alle leeftijden --- en hun ouders --- kunnen vermaken met computerspelletjes . Van klassieke sportgames naar ondernemende uitdagingen en educatieve plezier , er is een computerspel voor elke smaak , leeftijd en vaardigheidsniveau past. Lego Football Mania

In plaats van een voetbalwedstrijd die prat gaat op realistische bewegingen en complexe spel routes , probeer Lego Football Mania . De jongste speler zal genieten van de gekke , leuke spelletjes die plaatsvinden op locaties zoals op het dek van een piratenschip , in het midden van de Noordpool , in een Wild West kraal en op de planeet Mars . Kinderen zullen een ontploffing creëren van hun eigen voetbalteam uit standaard spelers , Wilde Westen cowboys , piraten , ridders en zelfs marsmannetjes . De graphics zijn uitstekend , de gameplay is snel tempo , en er is een story mode die de aandacht van vrijwel elke kind zal vangen .
Zoo Tycoon

Kids
die van dieren houden zal waarschijnlijk liefde Zoo Tycoon . Spelers krijgen de zorg voor meer dan 100 land- , water-en prehistorische dieren in de meest mooie en levendige dierentuin ze kunnen maken . Met 500 gebouwen en de hulp van de dierenverzorgers , wetenschappers en mariene specialisten , een gezonde , bloeiende dierentuin ontvouwt . Kinderen en ouders zullen hebben een blast proberen om de ultieme dierentuin te creëren .
Bella Sara

Meisjes die zijn fans van de populaire Bella Sara ruilkaarten en website zal geen probleem plezier met het PC-spel hebben . Spelers zullen in staat zijn om een gezonde stal van fantasie paarden houden , tijdens het borstelen , verzorgen , paardrijden , accessorizing en te verhandelen . Spelers kunnen ook hun karakter te kleden en zal struikelen over geheime kaarten en artikelen exclusief voor het spel . U zult ook in staat om uw eigen virtuele Bella Sara kaart collectie op te bouwen , en er zijn veel spelelementen die compatibel zijn met de website zijn
Dinotopia : . Game Land Activity Center

voor kinderen die van dinosaurussen , Dinotopia is het spel te spelen . Niet alleen zal je het plezier van het verkennen van de verschillende soorten dinosaurus soorten , zal je zeker weten een ding of twee over de uitgestorven soorten . Spelers nemen deel aan zeven boeiende en uitdagende taken, terwijl het verkennen van het fictieve eiland Dinotopia . Spelers zullen moeten dingen zoals doolhoven , woord zoeken en matching games veroveren .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe maak je een Stadsplattegro…
·Hoe maak je een Flash Game uit…
·Hoe te Shady O'Grady's Rising …
·Hoe te Schieten spelletjes dow…
·Hoe te Dota AI Install 
·Hoe te Vent Get to Work in War…
·Hoe maak je een controller geb…
·Smartboard Kind Games 
·Hoe kan ik mijn games sneller …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren naar CMYK in CS3 
·Wat doet FTP voor? 
·Wat is de extensie SLK ? 
·Hoe je barcodes afdrukken in Microsoft E…
·Hoe te 5.1 Update naar Acrobat Reader 6.…
·Hoe te Oracle Database Script Creëren 
·Hoe krijg je de Howling Fjord in WOTLK ?…
·Antivirusprogramma voor Netwerken 
·Hoe te openen . Xlsx -bestanden in . Xls…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com