Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Brain Games voor Pocket PC
Brain games zijn een goede manier om je geest scherp en actief te houden . Een medium dat u kunt gebruiken om brain games te spelen is via een apparaat genaamd een Pocket PC . Deze zijn als miniatuur computers die u in staat veel van de dingen die een gewone desktop computer zou doen , waaronder spelen een verscheidenheid van video games te doen . U kunt downloaden brain games op het internet of moeten ze naar u verzonden. Sommige van de gedownloade games zijn gratis , maar anderen hebben een kleine kosten verbonden aan hen . Definitie

De "Brain " game genre beschrijft games die zijn ontworpen om te helpen scherpen je geest . Er zijn meestal een verscheidenheid van tests op de spellen , variërend van het geheugen matching puzzels , aan trivia quizzen , wiskunde , sommige hebben puzzels die je reactievermogen testen . Als u wilt uw geest flexibel en scherp te houden , kunt u een Brain type spel op een Pocket PC , die u mee kunt nemen waar je ook gaat .
Brain Trainer
gebruiken

Brain Trainer is een spel voor Sprint Pocket PC die zich richt op het vergroten en onderhouden van je mentale vaardigheden . Het heeft drie modi : Examen , Practice en Arcade . Elk van deze modi kan u helpen uw geheugen , reactietijd , focus, logische vaardigheden en algemene geestelijke geschiktheid te ontwikkelen . In het examen modus zal je vijf minuten oefeningen te nemen met een nieuwe elke dag toegevoegd . In Practice Mode , kunt u proberen een van de vijf opleidingsmodules wanneer u maar wilt . Arcade Mode geeft je een serie tests op een rij waar je moet ze afleggen om er doorheen te komen met succes . Dit spel moet worden aangeschaft om voor onbepaalde tijd te gebruiken .
Brain Up

Brain
Up is een ander spel je kunt kopen voor Sprint PPC . Je begint als een amoebe in dit spel , en je karakter zal langzaam evolueren na elke reeks uitdagingen te voltooien . Deze brain - training spel heeft vier mini uitdagingen : geheugen , woord , wiskunde en visueel gericht . Hoewel dit is vergelijkbaar met Brain Trainer , dit spel heeft meer van een perceel framing . De alien " Cortex , " die heeft silicium synapsen , dient als een gids als je probeert om een ​​meester te worden en evolueren voorbij het punt van de mensenrechten in een " Synnaperton " zoals Cortex .
Mr Genius Brain Test

Als u op zoek bent naar een brain game die speelbaar is op een breder scala apparaat , Mr Genius Brain Test is het. Dit spel is speelbaar op Pocket PC-apparaten met Windows Mobile 2003 . U kunt een versie van dit spel downloaden om te proberen alvorens het te kopen . Er zijn acht verschillende uitdagingen , die u helpen de trein berekeningen , logica , schatting en identificatie van het vermogen . Elke test duurt ongeveer 10 minuten , dus als je het elke dag een beetje , het zal helpen houden u scherp .
Gevaren

Sommige versies van Pocket PC games zijn beschikbaar om te downloaden en uit te proberen . Hoewel dit is een geweldige mogelijkheid om een spel te testen voordat u zich verbinden om het te kopen , wees voorzichtig . Dit geldt vooral als je aan het downloaden bent zogenaamde " freeware " games die niet alle kosten in verband met hen hebben . Veel van deze spelletjes kunnen virussen , malware , adware , spyware en andere vormen van bedreigingen . Scan deze games met een anti - virus of anti - spyware programma voordat u deze op uw computer te installeren .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe te Classroom Games Met beh…
·Hoe de Majesteit Mouse Fix 
·Hoe je vervolgens Move Aanval …
·Luchtverkeersleiders Games 
·Ideeën Met Flight Simulators 
·Hoe te Planes Downloaden naar …
·Hoe je Skyrim Mod Met een comp…
·Hoe de Memory Core Repair in M…
·Hoe kies je een Realm over het…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
  Software Articles
·Hoe maak je een lijst van verwijderde be…
·Hoe te Debet Transacties Put in Quickboo…
·Hoe PDF versleuteling Crack 
·Microsoft Word Grafiek Hulp 
·3ds Max Modeling Techniques 
·Hoe maak je verbinding via ODBC SQL Expr…
·Hoe te NetSuite Pas 
·How To Samenvatting gebruiken in Filemak…
·Toepassingen van CorelDRAW 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com