Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
PC Games voor Blinden
Het is normaal gesproken erg moeilijk voor visueel gehandicapte personen om spelletjes te spelen op een PC omdat deze games die speciaal zijn ontwikkeld met visuele grafische interfaces in het achterhoofd . Dus om games die een blinde persoon kan genieten , zul je moeten gaan naar sites die speciaal zijn ontworpen om te worden gespeeld door de blinden . Deze sites hebben meestal trial versies van spellen die je kunt uitproberen voordat het plegen van een van hen te kopen . Games voor Blinden

De Games for the Blind website is ontworpen door iemand die visueel gehandicapt is . Ze kunnen worden gespeeld door spelers die hebben elk bereik van slechtziendheid . Het spel interface wordt verzorgd door middel van een voice synthesizer die beschrijft wat er met de speler , die het spel kan controleren via een toetsenbord of mouse.You kan proberen een van deze games voor 15 dagen voordat u besluit dat u wilt een van hen genoeg om het te kopen voor aanzienlijk minder dan de meeste PC games .
Meer over Games voor Blinden

Games
die je kunt spelen op deze website zijn onder Battleship , het klassieke spel waar kies je coördinaten te proberen en zinken je tegenstanders armada , en Blackjack , het kaartspel waarbij je probeert om de dealer te verslaan door het steeds dichter bij 21 . U kunt ook proberen de kaartspellen solitaire , gratis mobiele , geheugen en poker vierkant . De game Simon , waarin je probeert om een opeenvolging van tonen te volgen , is een klassieke en werkt bijzonder goed int zijn formaat . Spel van Word , Word Scramble en Yahtzee zijn laatste drie klassieke spellen die je kunt ook proberen . Als je van de spellen genoeg , is er een optie om te kopen acht van hen in een pakket .
BSC Spelletjes

BSC Games heeft een paar spelletjes voor slechtzienden die je eerst kunt proberen op demo alvorens te beslissen of je zou willen om ze te kopen . Deze spellen hebben de neiging om meer ontwikkelde en origineel . De eerste heet Classic Pijp , en in het, je bent Loodgieter Joe . Jouw missie is om lekkende leidingen te repareren voordat het water gemorst wordt van hen. Dit is een geestige puzzelspel waarin je moet de juiste buizen te kiezen en hen samen te passen . Troopanum is een ander spel op de site die is vergelijkbaar met Space Invaders , en je hebt om vijandelijke schepen te vernietigen .

Previous: Next:
  PC Games
·PC War Games 
·Hoe maak je een veel goud te k…
·Hoe je Mah Jong Medley Play 
·Hoe te Cricket Spelletjes op e…
·Hoe maak je een jas in RuneSca…
·Waar naar Full - Version Games…
·Cheats voor JT's Blokken 
·Famous First Person Games voor…
·De beste games voor een Slow I…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
  Software Articles
·Hoe je True Type Fonts In Photoshop CS3 
·Hoe maak je een SQL Constraint Verwijder…
·Hoe je Photoshop opnieuw installeren 
·Hoe te openen Excel in verschillende Win…
·Hoe PDF naar DWF converteren met een Gra…
·Hoe uw eigen Toolbox in MicroStation V8i…
·Hoe de Skype Namen in Verwijder een Drop…
·Hoe te openen een wachtwoord beveiligde …
·Hoe Word Pro naar MS Word converteren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com