Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe te Cricket Spelletjes op een PC
Cricket is een Engels spel dat ook populair is in andere delen van de wereld . Een knuppel en bal worden gebruikt , met een kruik " bowling " de bal, terwijl de batsman probeert om het te raken . Als de batsman niet in staat is de bal te slaan en het verstoort de wicket , de batsman ontvangt een out en een andere batsman zijn plaats inneemt . De Agame en games2win websites ( zie bronnen ) bieden gratis cricket games online . Wat je nodig hebt
Flash plug - in
Toon Meer Aanwijzingen
Agame
1

Selecteer een cricket spel zoals " Gully Cricket , " " Cricket Challenge " of " Virtual Cricket . " Negen games zijn beschikbaar . Een user-generated rating is beschikbaar onder elk spel . Klik op de doos van het specifieke spel . Na een korte aankondiging , zal het spel verschijnen . Kopen van 2

Beweeg op de pagina om de regelaars weer te geven. De afzonderlijke cricket games die je kunt kiezen uit verschillende controles te beheersen. Lees de "Beschrijving " en " How to Play " koppelingen . Bijvoorbeeld, in " Cricket " u de muismat gebruiken om de snelheid , batsman en bowler beheersen .
3

Selecteer de " Play Game " knop om de " Cricket " spel te beginnen . Kies een team , " Engeland " of " Australië . " Flip een munt op het spel venster om uw positie te bepalen . Je hebt de mogelijkheid om je veld leden positioneren als je eerst bowlen . Gebruik de muis om de veldspelers bewegen in een nieuwe locatie . Klik op " Play" wanneer voltooid .
4

Gebruik de muis om te kom en vleermuis in " Cricket . " Druk de linker muisknop ingedrukt terwijl u op de pad om macht te krijgen . Verschuiven met de muis op en neer om de hoek verandert .
Games2win
5

Klik op de pijl in de sectie " Kies Beeld " . Selecteer " Detailed View . " Een beschrijving van het spel evenals instructies over het specifieke spel zal verschijnen . Drie cricket games zijn beschikbaar vanaf Game2Win .
6

Selecteer het spel door te klikken op de foto , zoals " Cricket Overdose . " Wacht op de korte aankondiging . Druk op de "Instructies " knop om de volledige controles en specifieke spelregels te leren . Druk op " Start " of "Play " om te beginnen .
7

Kies een bowler in de " Cricket Overdose " spel . Klik op de naam van de speler . Verplaats vervolgens de pijlen om de bal type , bijvoorbeeld " Been Spin " of " Flipper ". Druk op "Play ".
8

Gebruik de spatiebalk " en pijltoetsen in de " Cricket Overdose "spel . De termijn om de toonhoogte in de rechterhoek . Druk op de spatiebalk om te beginnen de tijd . Gebruik de pijlen om de hoek van het beeld te verplaatsen . Druk op de spatiebalk om te beginnen met de run - on . Raak de spatiebalk weer op het veld te gooien .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe maak je goud in WoW 
·Cars & Interactive Games 
·Hoe je Party Poker Pop -Up 
·De beste instellingen voor Gab…
·Hoe uit te voeren gewicht ligt…
·Hoe maak je contact met de ont…
·De aard van de Warriors in Wor…
·Hoe maak je een . Wad Bestand …
·Hoe te updaten 1.1.638.0 voor …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe u Microsoft Money 2007 Gebruik 
·Hoe maak je een transparante overlay In …
·Een back-up Word-documenten op een Flash…
·Tijd Remap Looping in After Effects 
·Hoe om te bepalen hoe Loud Andere mensen…
·Hoe maak je een scène of titel aan de v…
·How to Set Up Gratis Computer Maintenanc…
·Wat is PC Sync ? 
·Hoe u Microsoft Word 2000 Bijwerken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com