Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Puzzels oplossen Mystery PC Games
Er zijn honderden , zo niet duizenden , van verschillende games voor je PC , waaronder puzzel , arcade , sport en adventure games . Mystery puzzel games behoren tot de meest populaire , omdat deze games zijn zo verschillend . Elke keer dat je het spel speelt , krijg je een andere ervaring en een andere gameplay . Puzzels op te lossen mysterie PC games nemen vaak de vorm aan van een verborgen object spel . Samantha Swift

Er zijn verschillende Samantha Swift games voor de PC , waaronder The Hidden Roses of Athena en The Golden Touch . In deze games , u neemt de rol van Samantha Swift , een archeologie - liefhebbende jong meisje die een bepaald mysterie puzzel moet oplossen . Op elk niveau u verplicht bent om verschillende items te vorderen , waaronder werken van een van de belangrijkste post , die zijn verborgen in elk level te vinden . Je lost ook verschillende puzzels in het spel , zoals het draaien van verschillende stukken van een object om een specifiek item te vormen of het oplossen van een puzzel in het spel .
Women's Murder Club

op basis van de best verkochte boeken van auteur James Patterson , de Women's Murder Club -serie van games volgt een detective , medisch onderzoeker , journalist en advocaat als ze het oplossen van een reeks moorden . Het grootste deel van het spel draait om u het vinden van verborgen voorwerpen op het niveau , maar heb je ook kleinere puzzels ook. Het kan nodig zijn om de volgorde van chemische stoffen vast te stellen , uit te vinden hoe verschillende stukken aardewerk zijn geordend op een plank of hoe je DNA te nemen van een item . Twee keer in een Blauwe Maan en Death in Scarlet zijn twee van de beschikbare spellen.
Nancy Drew

Nancy Drew is het meisje detective uit honderden boeken , en het karakter heeft ook haar eigen reeks van video games voor de PC met titels als Ransom of the Seven Seas , The Haunting of Castle Malloy en The Phantom of Venice . In elk spel , speel je als Nancy Drew en het oplossen van een puzzel met de hulp van andere personages in het spel . Je leert verschillende feiten telkens als je praat met een ander karakter en uiteindelijk voldoende feiten en informatie om het mysterie op te lossen .
Mystery Case Files

Mystery Case Files is een van de meest populaire puzzels op te lossen mysterie PC games . Deze verborgen object games informeren u van het verhaal of mysterie als je net begint . Dan is uw eigen detective maken u en beginnen met het vinden van de objecten op elk niveau . Op bepaalde niveaus u verplicht bent om een extra puzzel , zoals untwisting draden om een deur te openen en toegang tot een nieuwe locatie te krijgen doen . Terug naar Raven Hurst , Huntsville en Dire Grove zijn slechts enkele van de Mystery Case Files titels .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe je Ping Fix voor een Diabl…
·Hoe je GTA 4 PC Games Opslaan …
·Hoe werkt Steam werk? 
·Hoe te installeren The Zombie …
·De PC Eisen voor NullDC 1.6 
·Problemen oplossen voor Empire…
·Hoe om fouten oplossen in Mahj…
·Hoe je Assassin's Creed Proble…
·Hoe te Zombies in Blockland Do…
  Related Articles
Hoe maak je een puzzelstukje Shaped Text…
Oplossen Managerial Accounting Problemen…
Hoe maak je een puzzel in Powerpoint Mak…
Hoe maak je een puzzel in PowerPoint 
Hoe maak je een puzzel Effect In Photosh…
Hoe je Photoshop een legpuzzel Texture 
Hoe maak je een puzzelstukje Photoshop C…
Hoe maak je een foto maken in een puzzel…
Hoe te Puzzle Pirates Cheats Gebruik 
  Software Articles
·Hoe de Kleurkanaal verbergen bij opslaan…
·Hoe te Benchmark in Apache 
·Hoe maak je een Virtual Sandbox Creëren…
·Hoe kan ik een hoofdstuk in Power Direct…
·Hoe maak je een query Unie in Access Cre…
·Wat is de extensie Eng ? 
·Hoe te Quickbooks 2007 converteren naar …
·Hoe de afdeling inventaris van een balan…
·Hoe maak je een filmclipsymbool in Maak …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com