Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Revolutionary War PC Games
Er zijn verschillende Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog PC game keuzes beschikbaar dat combineren strategie , real - time graphics en diepgaande ervaringen om de speler het gevoel dat hij is George Washington die de Delaware . Zowel kleine ontwikkelaars en grote namen bedrijven hebben geprobeerd om de geest van onafhankelijkheid en heroïek dat de tijd van de grondleggers typeren vangen , en een paar van deze games zijn niet alleen leerzaam, maar erg leuk om te spelen . Voor de vrijheid!

" Voor Vrijheid ! " Is een revolutionaire oorlog PC game vrijgegeven 8 november 2006 , die het mogelijk maakt de speler om zich onder te dompelen in een turn - based strategie spel omvat de gebeurtenissen van de oorlog . Het spel volgt de periode van de Amerikaanse Revolutie 1775-1783 en biedt de speler teruggegeven 3 - D kaarten van het terrein , verschillende militaire campagnes te volgen , en de kans op toevallige ontmoetingen met piraten , bandieten en huurlingen uit die periode . Het spel kan gespeeld worden op bijna elke computer met Windows XP en hoger
Empire : . Total War


" Empire : Total War " is een hybride real -time strategie en turn - based bouwspel uitgebracht 3 maart 2009 . Het geeft de speler de kans om verschillende beschavingen tijdens de 18de eeuw , waaronder de Amerikaanse kolonies en de Britse koloniale rijk leiden .

Deze campagnes neemt de speler door de Revolutionaire Oorlog , een combinatie van resource management en real - time gevechten die verder gaan door de confrontaties op Lexington en Concord rechtstreeks naar de overgave van generaal Cornwallis in Yorktown . Vanaf 2009 kunnen alleen nieuwere computers dit programma uit te voeren , dus check de technische specificaties voor de aankoop.
Geboorte van Amerika

Uitgebracht 12 februari 2006 , " Birth of America " kan de speler kiezen tussen Britse troepen en Amerikaanse kolonisten in een turn - based strategie spel . In een stijl die doet denken aan het bordspel Stratego , gebruikers bewegen stukken rond een gestileerde kaart van de koloniën , probeert te slim af en strijd overwinnen de andere kant . Elke computer met Windows XP moet in staat zijn om deze relatief eenvoudig en ongecompliceerd spel te draaien .
American Conquest

"American Conquest "
is een real - time strategie spel dat laat de speler kiezen uit verschillende beschavingen en zich een weg vechten door punten in de tijd van Columbus landing in de Nieuwe Wereld aan de Amerikaanse Revolutie . Uitgebracht op 3 februari 2003 is dit spel neemt na het andere real-time strategy games, waardoor de speler om gebouwen te bouwen en eenheden te bouwen . De missies variëren van totale vernietiging te vangen of aan specifieke doelstellingen . Vanwege van dit spel leeftijd , het meestal kunnen worden afgespeeld op elke computer die het Windows XP- besturingssysteem kan draaien .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe te updaten & Installeer ee…
·Hoe om onbeperkt geld Get on R…
·Hoe je Zuma Deluxe installeren…
·Hoe te gebruiken te beschermen…
·Hoe te Poppit Install 
·Netbook Compatibel Actie Games…
·Of simulatie spellen - - hoe j…
·Chopper Bike Games 
·CS 1.6 Launch Options 
  Related Articles
Hoe te Etiketten op mijn PC Zorg 
Hoe je Mac Docs PC Friendly Zorg 
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe kan ik Mac Word converteren naar PC …
Hoe te openen iWork op een PC 
Wat zijn standaard PC Fonts ? 
Hoe maak je een PC Clipboard Clean 
Problemen Mac Word-bestand openen op een…
Hoe u een Online Template bouwen voor ee…
  Software Articles
·Star Trek PC Games 
·Hoe je roept Skype Met Audacity opnemen 
·Hoe kan ik meerdere Floppy Install Progr…
·Downloads Vanuit iTunes Ben Slow op Wind…
·Hoe maak je Color Voeg toe aan een zwart…
·Hoe u Windows Media Center -videobestand…
·Hoe maak je een MIDI exporteren Van GP5 
·Hoe Video Van USTREAM Capture 
·Hoe je Photoshop Patronen gebruiken in G…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com