Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een puzzel Effect In Photoshop
Photoshop heeft de mogelijkheid om foto's te manipuleren en maken ze bijna onherkenbaar , maar het doen van zelfs de eenvoudigste dingen in Photoshop kan erg moeilijk en tijdrovend . Maken Dit artikel is een eenvoudige tutorial die u zullen helpen een beeld om te zetten in een puzzel . Instructies
1

Ten eerste , dupliceren de achtergrond laag. U kunt dit doen door gewoon rechts te klikken op de achtergrond en het selecteren van duplicate layer . Door weer rechts te klikken , hernoem de laag " puzzel laag. " Kopen van 2

Volgende voegen een laag tussen de twee lagen . U kunt met de rechtermuisknop klikken en maak een nieuwe laag aan en klik en sleep deze tussen de twee lagen , of u kunt de knop Nieuwe laag te selecteren in de rechterbenedenhoek . Vul de nieuwe laag met zwart . Selecteer gewoon de pijn bucket tool van het gereedschap palet aan de linkerkant en selecteer zwart als de kleurstaal .
3

Nu we beginnen met het maken van de puzzel ! Klik op de laag die u hernoemd puzzel . Nu moeten we de puzzel filter vinden op de harde schijf , het is makkelijker dan het klinkt . Met de juiste layer geselecteerd , brengen het menu aan de bovenkant van het scherm . Ga naar Filter , en onder filter Select Texture , onder die selecte Structuurmaker . Deze actie zal een nieuw menu Onder die je nodig hebt om te klikken op last textuur , het zou moeten zijn op de rechterkant .
4 p Dit is misschien wel het moeilijkste deel , het vinden van de textuur op de harde schijf . Het moet zich in C : \\ Program Files \\ Adobe \\ Photoshop CS3 . ( Je kunt gewoon kopiëren en plakken dat als je wilt ) Eenmaal daar , klikt u op de map presets . Binnen de vooraf ingestelde foto , vind de map texturen . Er moet ongeveer tien texturen in die map , zoek het ene genaamd puzzel , selecteer vervolgens de knop lading .
5

Ok bijna klaar , nu heb je de mogelijkheid om enkele kleine aanpassingen te maken . Schaalvergroting zal de omvang van de puzzelstukjes veranderen, zullen Relief soort van een diepte toe te voegen aan de stukken en maken ze een beetje meer opvallen en het licht zal een richting waaruit het licht afkomstig is van kiezen . Speel met de instellingen een beetje totdat het er goed uitziet !
6

Voor degenen die echt avontuurlijk , kunt u proberen om de lasso , of een snelle selectie tool te gebruiken uit het gereedschap palet en wijzen op enkele van de stukken . Zodra je ze hebt gemarkeerd , probeer ze te verwijderen uit de puzzel en scheeftrekken ze een beetje . Ctrl + T zal toestaan ​​om ze te draaien zodra je ze hebt geselecteerd . Vergeet niet dat je kunt gebruiken ongedaan maken en opnieuw knoppen om je fouten te herstellen . Veel plezier !

Previous: Next:
  Photoshop
·Strip Effect Tutorial voor Pho…
·Hoe kan ik een achtergrond met…
·Hoe kan ik Flash Glare Photosh…
·Hoe maak je een Ring Circle in…
·Het verschil tussen Photoshop …
·Hoe te Circular Tekst Photosho…
·Photoshop trucs voor Portraits…
·Hoe maak je een Glass Effect M…
·Tips om Regendruppels in Photo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Het automatisch laden NTFS compressie in…
·Hoe te lezen Foxit PDF's in Adobe Reader…
·Hoe maak je een draaitabel Van Inbedding…
·Het Huis Anubis Game Tips 
·Hoe de SSB to Run 
·Hoe de randen van foto's in Photoshop CS…
·Hoe Set Up Boeken over Quickbooks 
·Microsoft Excel Hints & Tips 
·Hoe te Add Background Color op Macromedi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com