Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe te spelen Galactic Civilizations II op een Intel GMA 950
" Galactic Civilizations 2 , " een videospel ontwikkeld door Stardock , werd uitgebracht voor de PC in 2006 . Het spel taken spelers met het begeleiden van de voortgang van een rijk zoals het koloniseert planeten , vormen allianties en gevechten zijn vijanden . Het spel is niet een grafisch intensief programma , noch gebruik maken van een groot deel van de grafische geheugen van het systeem , en Intel GMA 950 geïntegreerde grafische apparaat heeft meer dan genoeg vermogen om het spel te ondersteunen . Aangezien de chipset heeft weinig vreemde geheugen voor multitasking of uitgebreid prestaties , moeten gebruikers hun systeem te onderzoeken en te beheren voorzichtig tijdens het spelen om ervoor te zorgen het spel goed presteert . Instructies
1

Controleer de systeemvereisten van het spel tegen de computer andere specificaties . " Galactic Civilizations 2 " vereist slechts 32 MB dedicated videogeheugen , en de Intel GMA 950 biedt 224 MB , maar dit item alleen is niet voldoende het spel compatibel met alle GMA 950 systemen te maken . Het vereist ook een 800 Mhz processor of sneller , Windows XP of nieuwer , 256 MB vrije harde schijf ruimte , en DirectX 9.0c of nieuwer . Kopen van 2

Download enkele update vereist het systeem volledig compatibel te maken , waaronder de nieuwste update voor de chipset van de website van Intel . Terwijl items zoals DirectX online kan worden gedownload , wordt de GMA 950 vaak opgenomen met de laptop hardware voor welke processor en andere hardware-upgrades zijn niet mogelijk .
3

Installeer het spel en voer het uit zonder alle andere programma's op de achtergrond draaien . Sommige software , zoals anti - virus systemen en tekstverwerkers , zal geen negatieve invloed op de prestaties van het spel . Andere , meer resource- intensieve applicaties zoals games of het afspelen van video 's , kan ernstig ondermijnen het vermogen van Galactic Civilizations ' om goed te presteren .
4

Verander het in-game grafische instellingen voor betere prestaties . Kies " Opties " in het hoofdmenu van het spel en veranderen de instellingen van lagere kwaliteit voor betere prestaties . Elke GMA 950 systeem zal verschillend presteren , en u kan nodig zijn om verschillende instellingen te testen voordat het vinden van een balans tussen prestaties en grafische kwaliteit .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe te Stronghold Online Play 
·Hoe je PES 2008 update voor de…
·Voodoo 3 Technische specificat…
·Videokaarten Compatibel met Si…
·Hoe de gratis proefversie van …
·Hoe maak je verbinding een 360…
·Hoe naar Show Your World of Wa…
·Hoe je Hidden Object Spelletje…
·Hoe te installeren Dungeon Kee…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een decoder gebruiken op AVI…
·Hoe je Photoshop importeren in Maya 
·Hoe kan ik zoeken door Extensie in Windo…
·LimeWire Zoeken Feiten 
·Hoe de Probability functie in Excel 2007…
·Hoe maak je een geluidsbestand in PowerP…
·Hoe te Automatic Schijfopruiming & Defra…
·Access 2007 Limits 
·Hoe je Adobe Reader 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com