Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe je Photoshop importeren in Maya
Als een uitgebreide 3D- modeling en animatie programma , Autodesk Maya 's media- toepassingen zijn films , videogames en tv-shows . Maar je kunt ook de meest robuuste 3D- software te gebruiken in combinatie met 2D- editing software zoals Adobe Photoshop ( CS2 of hoger ) om texturen te creëren , tekst toevoegen , retoucheren achtergronden, etc. Bijvoorbeeld , kon je verlichting renderen in Maya , bewegen de scène te Photoshop om schaduw textuur tweaken , en exporteren dan terug naar Maya naar 3D-objecten toe te voegen . Gebruikers vaak individuele componenten of volledige beelden heen en weer bewegen tussen de twee programma's bij het werken aan een project . Instructies
1

Open het Photoshop- programma door te dubbelklikken op het pictogram Photoshop op uw bureaublad . Als u het starten van een nieuw project , klikt u op "Bestand ", kies "Nieuw " en typ de naam van uw project in het vak en klik op "OK . " Of , als je wilt om een oud project te openen , klikt u op "Bestand ", kies "Openen ", lokaliseren en klik op het bestand en klik op de knop "Openen" . Kopen van 2

uw Move cursor naar het venster in de rechterbenedenhoek van de Photoshop- interface die de tabbladen " Lagen , " heeft " Channels " en " Paths . " Klik op het tabblad " Lagen " . U krijgt een lijst met lagen met een afbeelding van een oog naast elkaar te zien ( je moet een laag op de bodem van de lijst met de naam " Achtergrond " te zien ) .
3

Klik met de rechtermuisknop op de laag die het beeld dat u exporteren naar Maya bevat . ( Bijvoorbeeld , als je niets in de " Achtergrond " laag en het woord " Hallo " in Layer 1 , en u wilt verplaatsen " Hello" naar Maya , klik met de rechtermuisknop op Layer 1 ) . Klik op de "Create tijdelijk pad " optie .
4

Klik op het tabblad " Paden " , dat is aan de rechterkant van de " Lagen " en " Channels " tabs . Je moet een " nieuw tijdelijk pad . " Zien Dubbelklik erop , typ een naam voor deze in het vak en klik op "OK . "
5

Ga naar " File" en beweeg de cursor naar " Exporteren " en selecteer " Paden naar Illustrator . " Klik op de Paden pull - down menu en kies het pad dat u hebt gemaakt en benoemd in de vorige stap . Typ een naam voor deze nieuwe . Ai Export Path -bestand en sla het op uw bureaublad ( of waar u maar wilt) .

Open Maya 6 door te dubbelklikken op de Maya -pictogram op uw bureaublad . Ga naar " File " en klik op "Importeren . " Zoek de nieuwe . Ai Export Path bestand dat u zojuist noemde en opgeslagen , klik erop en klik vervolgens op de knop "Openen " . De Photoshop-afbeelding moet worden weergegeven in Maya . Zoom uit om de afbeelding op als je het niet kunt zien .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een Flash website …
·Hoe maak je een kaart te maken…
·Hoe te Koppelingen bewerken in…
·Animatie Editing Software 
·Wat is de definitie van Flash …
·Maya 3D Tutorial 
·Hoe om te doen Graffiti op Mic…
·Hoe te Shockwave Flash Bewerke…
·Hoe te Maps in Flash Maak 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een UDF -bestand op Nero Bur…
·Hoe maak je een kalender Icoon Offline C…
·Makeup Designer Games 
·Hoe te Medailles verdienen in MapleStory…
·Hoe maak je een Microsoft Word -formulie…
·Hoe kan ik een DivX afspelen in Windows …
·Hoe je naar de CMD Prompt Hoewel Notepad…
·Hoe maak je een WMV- bestand te reparere…
·Hoe je verloren bestanden van een DVD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com