Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe je Hidden Object Spelletjes
Hidden Object games zijn een relatief nieuw soort puzzel spel dat al snel erg populair geworden . Hidden object games zijn die waarin je nodig hebt om objecten te vinden . U krijgt een lijst met items te vinden in verschillende gebieden en je moet ze allemaal of de meeste van hen te vinden om door te gaan naar het volgende level . De volgende stappen helpen u spelen hidden object games . Instructies
1

Vind een plaats om games te downloaden . Er zijn twee locaties in de bron sectie die veilig zijn te downloaden van zijn . Kopen van 2

Selecteer het spel dat je wilt proberen . Een verborgen object games zijn The Scruffs , Big City Adventure San Francisco , Hidden Expedition Everest , Hidden Expedition Titanic en Mystery Case Files .
3

Controleer of uw computer voldoet aan alle eisen . Als u niet beschikt over alle minimale vereisten om het spel te spelen dan kan het spel niet correct geladen .
4

Download het spel . De meeste downloadbare games krijgt u een gratis 60 minuten in de wedstrijd , voordat je hebt om het te kopen . Profiteer van de tijd en speel het spel , zodat je weet of het iets is dat u zult genieten of niet .
5

Speel het spel . Hidden object games hebben dingen gemeen . Je begint een level en je moet een bepaalde hoeveelheid items te vinden . De items kunnen woorden objecten Foto voorwerpen vinden vinden of zij kunnen . Het resultaat is hetzelfde - vindt de objecten . In een aantal van deze games , moet je alle voorwerpen te vinden , in anderen hoeft u alleen maar een bepaald bedrag te gaan naar het volgende level .
6

Gebruik de hints . Elk level zal je hints die je kunt gebruiken als je een voorwerp niet kunt vinden geven . Sommige spellen geven je een bepaalde hoeveelheid tips en je kunt meer krijgen door het vinden van hen in de puzzel , anderen geven je een onbeperkt aantal hints maar ze nemen een bepaalde hoeveelheid tijd om weer op te bouwen nadat je ze gebruikt .
7

Controleer de kaart . De kaart zal u laten weten hoeveel items er nog in elke locatie die je nodig hebt om te zoeken . Als je vast komt te zitten op een locatie , probeer dan een andere locatie om te zien als je er kunt vinden meer items . Blijf dit doen tot je het level hebt voltooid.
8

Let op je tijd . U slechts een bepaalde tijd aan het niveau. Zorg ervoor dat de hoeveelheid tijd die je hebt en laat wat voor de puzzels die volgen controleren . In de meeste van deze spellen nadat u de items die je nodig hebt om een extra puzzel op te lossen . - Het zou een puzzel , een " concentratie " puzzel of een andere vorm van puzzel
9

Voltooi de niveau en verder gaan . Hidden object games kan verslavend zijn - spelen op uw eigen risico

.

Previous: Next:
  PC Games
·Mojo Word Games 
·Hoe maak je een Ghost Come Out…
·Gids voor Killing Warlord Kali…
·Hoe te Agatha Christie's Evil …
·Hoe maak je een spel installer…
·Hoe toegang Multiplayer op Min…
·Hoe je naar Valiance Houd in W…
·Hoe om bestanden te extraheren…
·Hoe uw Spray wijzigen op CS 1.…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je de datum en tijd in Movie Maker I…
·Hoe je Space Pas in een Bullet List op M…
·Wat Brief typ ik voor het copyright symb…
·Hoe maak je een computer harde schijf ba…
·Hoe maak je een Video Chat Conduct on Sk…
·World of Warcraft Zal niet Volledig Inst…
·Hoe maak ik een schets voor Power Point …
·Hoe te verwijderen eerder gebackupte geg…
·Hoe weet ik of Rosetta -software is Auth…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com