Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Linux Space Games
Linux is een gratis , Unix - gebaseerd besturingssysteem dat beschikbaar is voor download op het internet . Het is een uiterst stabiele besturingssysteem , niet onderworpen aan de virussen en malware zo overheersend op andere , meer commerciële besturingssystemen . De meeste Linux- distributies worden geleverd met een verzameling van gebundelde open-source software die is ontworpen om de behoeften van veel gebruikers te passen . Duizenden andere open - source programma's zijn beschikbaar om te downloaden , die ook zal draaien op Linux , waaronder een aantal populaire games afspeelt in de ruimte . Oolite

Misschien is het grand - papa van alle ruimte games voor Linux , " Oolite " is een open - source reimagining van de klassieke Elite spel uit de jaren 1980 . Spelers piloot hun schip op handel missies , het vermijden van piraten en vreemde Thargoids , en proberen om te upgraden naar een betere kwaliteit schip . Vooruitgang spel wordt gemeten in aantal kills , met het einddoel van 6.000 kills , die de felbegeerde " Elite " -status op een speler verleent . Hogere niveaus ontgrendelen extra missies , waarvan sommige zijn beschikbaar als de gebruiker gemaakte uitbreidingspakketten die ook de spel -mogelijkheden . In feite , kunnen gebruikers hun eigen uitbreidingen maken en deze delen met de online " Oolite " gemeenschap.
Vegastrike

Vergelijkbaar met " Oolite " in concept en de omvang , " vegastrike " is ook een ruimte - trading first-person - shooter . " Vegastrike " is in 3D , dat is meer veeleisende grafische kaart middelen dan " Oolite , " hoewel dit kan worden teruggebracht tot een " fundamentele play"-modus . " Vegastrike " heeft een iets ingewikkelder -interface , met behulp van een dozijn verschillende toetscombinaties om de verschillende functies uit te voeren . De game-ervaring is gevarieerd , waardoor de speler om een handelaar , piraat , ontdekkingsreiziger of premiejager zijn. Vervoer van een lading van levensmiddelen uit een water - wereld om een ​​mijnbouw buitenpost om snel winst te maken . Zodra de interface is geleerd , " vegastrike " al snel verslavend . Verwachten te besteden vele uren veroveren het universum !
Orbit

De meest realistische van de drie Linux ruimte games hier beoordeeld is " Orbit . " " Orbit " gebeurt volledig in ons zonnestelsel , met behulp van NASA - geleverde foto's van planeten en manen . De speler begint op eenvoudige training loopt naar de maan en Mars , en het testen van wapens voor de vreemdelingen vallen . Het draaien van de zwaartekracht functie geeft de speler de extra uitdaging van het proberen om te navigeren , waarbij Newtoniaanse fysica rekening . Pas op , er zijn een hoop vreemdelingen , en ze zijn niet altijd gemakkelijk te vinden en uit te roeien . Zoals " Oolite , " " Orbit " is gebruiksvriendelijk uitbreidbaar , maar is op dit moment onbeheerde .
Samenvatting


" Oolite , " " vegastrike " en " Orbit " zijn drie verschillende smaken van ruimte games voor Linux . " Oolite " en " vegastrike " hebben ook poorten naar Windows en Macintosh , dus als u vindt ze ook verslavend je kunt ze zelfs spelen op het werk , of niet . Download ze en merk op hoe de uren vliegen voorbij sneller dan een Thargoid oorlogsschip .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe je Assassin's Creed Proble…
·Hoe maak je een Neighborhood R…
·Hoe PC Spelletjes Zonder de Di…
·Hoe te Marble Popper Play Game…
·Hoe je Battlefield 2 CD Key Er…
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Virtual Spelen voor Jonge tien…
·Hoe kan ik een Xbox 360 contro…
·Hoe te installeren Asian Age o…
  Related Articles
Hoe te Woorden Bijeenhouden Met behulp v…
Hoe maak je Space Verdubbel een Word- do…
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe je Space Dubbelklik op WordPad 
Hoe maak je een Space Brochure Maak 
Hoe je de Double Space Verwijder in Word…
Hoe naar White Space Delete in Mijn Word…
Hoe te Lege Ruimte verwijderen in Word d…
Hoe te verwijderen Witte Ruimte tussen p…
  Software Articles
·Hoe te Enveloppen afdrukken vanuit een A…
·Hoe aan Total een rij in Open Office 
·Hoe te openen Zix Files 
·Hoe je naar verschillende plug - ins in …
·Hoe uw computer Sound Louder Met Freewar…
·Hoe te spelen MechWarrior 4 : Vengeance …
·Hoe te Default Permissions in XP Restore…
·Hoe naar Quick Mask gebruiken in GIMP 
·Hoe maak je een Blu-Ray schijf kopiëren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com