Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe te spelen MechWarrior 4 : Vengeance Online
In de wereld van MechWarrior , vervoer spelers om een ​​sterrenstelsel vol met politieke intriges , verraad , genetisch gemanipuleerde krijgers en gigantische wandelende tanks genoemd BattleMechs . " MechWarrior 4 : Vengeance " vrijgegeven voor de PC in 2000 en werd gekenmerkt door een robuuste multiplayer component. Helaas heeft de ingebouwde multiplayer service voor " Vengeance " niet meer leverbaar , waardoor het vinden van en het spelen van multiplayer games moeilijk zo niet onmogelijk . Gelukkig is de stand-alone uitbreiding " MechWarrior 4 : Mercenaries " werd legaal in het vrije door Mektek en heeft ingebouwde server browsers . Het spel is identiek aan " Vengeance " , behalve met de toevoeging van nieuwe wapens , maps , ' mechs en betere gameplay balans . Instructies
Install Mercenaries
1

Download de MTX -client uit de Mektek website . MTX is een eigen content delivery programma dat het downloaden en installeren van handvatten " MechWarrior 4 : . Mercenaries " Download het installatiebestand naar een makkelijk te vinden map op uw computer . Het bestand is klein en duurt slechts enkele minuten , afhankelijk van uw download snelheid te nemen . Kopen van 2

Installeer de MTX cliënt door te dubbelklikken op het gedownloade bestand . Een self extractor zal lopen en loop je door het installatieproces . Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien . De MTX moet automatisch worden gestart na de installatie . Zo niet, dan lopen de MTX executable .
3

Klik op de " Spelletjes beschikbaar " knop gelegen langs de bovenste menubalk van de MTX -menu . Dit scherm toont u de inhoud te downloaden via de MTX dienst . Op het moment van dit schrijven ( april , 2011 ) , alleen " Mercenaries " beschikbaar . Klik op de " Mercenaries " voorwerp te downloaden en te installeren . De download is zeer groot en kan enige tijd duren .
Configure Multiplayer
4

Start het spel . Als dit de eerste keer draait het spel zal je nodig hebt om een nieuwe pilot resultaten te komen . Voer de gegevens van uw piloot naar een nieuwe pilot te creëren .
5

Configureer de spelopties . Als dit de eerste keer draait het spel wil je misschien wat tijd doorbrengen het aanpassen van de grafische opties en controles voordat je online speelt . Gebruik de " Instant Action " -optie om snel te laten vallen in een single player spel om de instellingen te testen .
6

Klik op de " Multiplayer " knop om de multiplayer te starten . U moet een nieuwe verbinding profileren . Vul uw gegevens wanneer u wordt gevraagd om het spel te vertellen wat voor soort verbinding dat u gebruikt .
7

Klik op de " MekMatch " knop aan de linkerkant van het scherm . De server browser wordt gestart . Gebruik de browser om de gewenste server cluster , dan een echte server te selecteren . Het spel zal verbinden met de server en start de wedstrijd .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe je Cake Mania 2 Play 
·Uitbreiding Problemen met Diab…
·Hoe te Attack Macro's maken in…
·World of Warcraft bevriest tij…
·Hoe de Game Snelheid van Empir…
·Hoe te Chess Mentor Software g…
·NASCAR Games voor de PC 
·Hoe te Slingo verwijderen 
·Hoe maak je een Steam Game Uni…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren Tekengrootte te Inche…
·Hoe te Verzadiging & Helderheid in Illus…
·Hoe Video Conference Met Skype 
·Hoe maak je back-ups in Outlook 2010 Sta…
·Hoe te openen meer dan een document in M…
·Hoe je MS Publisher converteren naar Ado…
·Hoe maak je een Flower gebruiken voor ee…
·Hoe te verwijderen Office 2003 Professio…
·Hoe maak je een Punaise maken in Photosh…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com