Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Kan Spore gespeeld worden op een laptop?
" Spore " is een computerspel gemaakt door Will Wright , uitgebracht in 2008 , voor de Windows- en Macintosh -platform . Het spel thema is een van de evoluerende een wezen uit een eencellig organisme , in een meercellig wezen , dan is het ontwikkelen van sociaal gedrag , technologie en uiteindelijk interstellaire verkenning . Het werd goed ontvangen in het jaar van de release . Hardware- eisen voor Windows

De " Spore " minimale hardware- specificaties voor Windows waren 768 MB RAM en een 2,0 GHz Pentium 4 -processor leerjaar . Het vereist ook een videokaart met toegang tot ten minste 128 MB RAM . De aanbevolen hardwarevereisten opgeroepen tot 2 GB RAM en een 256 MB videokaart . Het was ook compatibel met de Core 2 Duo CPU op het Windows -platform , die aanzienlijk hogere prestaties . Op het moment van publicatie van dit artikel , is het bijna onmogelijk om een ​​laptop die niet gemakkelijk deze hardwarevereisten hoger is dan vinden .
Hardwarevereisten voor Macintosh

eisen Hardware
voor het Macintosh-besturingssysteem vereisen 1GB RAM , met 2GB sterk aanbevolen , een Intel Core 2 Duo processor en een 128MB videokaart met 256MB videokaarten sterk aanbevolen . " Spore " heeft een specifieke nota zegt dat het niet draaien op Macs met een GMA 950 geïntegreerde videokaart , dit was het type videokaart op de oorspronkelijke MacBook Air . " Spore " zal draaien op elk moment beschikbaar Macintosh laptop , en de meeste Macintosh laptops uitgebracht vanaf 2009 .
Game Play en Controls

Command
sets voor " Spore " werken met een mengsel van toetsenbord commando's en muisklikken . Hoewel een externe muis wordt aanbevolen voor het spelen van " Spore ", want het is niet een " fast - twitch " spel , het is speelbaar met een trackpad zonder noemenswaardige problemen . Vanwege de interactieve data -uitwisseling " Spore ", een computer met een internetverbinding is aanbevolen , maar niet vereist .
Digital Rights Management Controverse

" Spore " maakt gebruik van een ingebouwde Digital Rights Management -pakket van SecuROM , dit vereist dat de software worden geverifieerd bij de installatie en bij gebruik van de online functies . Waar deze effecten het gebruik van laptops is dat de authenticatie sleutel verzendt informatie over de geïnstalleerde computer met de gebruiker informatie , en het zal alleen toestaan ​​de activering van het programma op maximaal drie computers . Veel van de zorgen over de installatie " Spore " op een laptop kook beneden naar " heb ik deze software op te veel computers om het op mijn laptop te activeren ? " Binnen drie maanden na het spel eerste release , een versie zonder de digitale rights management- software werd uitgebracht via Steam .

Previous: Next:
  PC Games
·Over ADP PCPW Payroll 
·Hoe te verwijderen Solitaire 
·Hoe je je eigen quiz spel te m…
·Hoe speel Build a Lot 2 
·Welke games zijn op de Acer Ar…
·Zal Games Gemaakt voor Windows…
·Hoe maak je een menu maken in …
·Hoe te downloaden Mortal Komba…
·Hoe te GS van uw Warlock zoeke…
  Related Articles
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
U kunt wijzigen van een JPG naar een Wor…
Kun je installeren Appleworks 6 op een M…
Kunt u lezen Open Office Docs op Microso…
Hoe Word- documenten die niet kan worden…
Hoe het opzetten van een document dat mo…
Kan ik installeren van Microsoft Office …
Hoe kan ik E-mail een Word- document Dir…
Hoe kan ik Put Spellingscontrole in Word…
  Software Articles
·Hoe AVG Vervangen door Avast ! 
·Stap voor stap -strategie voor Zerg in S…
·Fixed Asset Management Software Requirem…
·Hoe te gebruiken SPSS om gegevens te ana…
·Hoe te Ondertitels maken in Adobe Premie…
·Het wijzigen van de albumnaam voor een M…
·Hoe maak je een Subdocument invoegen in …
·Hoe kan ik VHS - C omzetten naar digital…
·Hoe kan ik een Word- extract van een tek…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com