Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Voordelen & Nadelen van Simulation Games
Simulatie spellen kunnen spelers situaties en realiteiten , die vaak vreemd of verwijderd uit normale leven van de speler te ervaren . Hoewel simulaties games kunnen creatief denken over de scenario's die zij vertegenwoordigen inspireren , ze niet aan de nuance van de situatie vast te leggen , zodat er dikwijls spelers verward over de realiteit van de situaties ze werken om te recreëren . Vereenvoudig Moeilijk Concepts

Simulatie spelletjes repliceren elementen van een meer moeilijke situatie , waardoor spelers om te studeren en te genieten van de gerepliceerde elementen . Terwijl de spelers zou vereisen jaren van training en onderwijs aan de reële situaties fysiek te ervaren , de vereenvoudigde versie is iets wat ze kunnen ervaren en genieten . Bijvoorbeeld , een vlucht simulatie spel kunnen spelers de ervaring van het vliegen een vliegtuig te genieten , het zien van het landschap van de wereld langskomen , werken controles vergelijkbaar met die in een echt vliegtuig en geconfronteerd met een aantal van de mock uitdagingen ingebouwd in het systeem , zonder de uitgaven jaar verdienen van een vliegbrevet .
Impossible Experience

Sommige ervaringen zijn te fantastisch of onmogelijk voor een persoon om fysiek te genieten , zoals het vliegen van een ruimteschip in de ruimte , opnieuw creëren van een historische oorlog of de wereld redden van een aanvallende uitheemse soorten . Simulatie games kunnen spelers deze elementen in een spannend en leuk spel te genieten , ook al zijn deze situaties zijn onmogelijk om fysiek te recreëren . Deze ervaring kan verbeelding speler prikkelen , zoals ze uitdagingen en situaties onmogelijk buiten deze simulatiespellen aan aangezicht .
Emotionele en intuïtieve ervaring

De simulatiespel milieu kan bieden actie , avontuur en inhoudelijke informatie over een breed scala van omgevingen , maar niet in slaagt om een accurate emotionele of intuïtief rekening van deze situaties verstrekken . Als voorbeeld , kan opnieuw een historische oorlog scenario spelers toestaan ​​om belangrijke veldslagen uit de geschiedenis te visualiseren , maar die spelers kunnen nooit begrijpen de emotionele impact van de soldaten op het veld of krijgen een intuïtief begrip van de realiteit van het gevecht . Spelers zijn onvermijdelijk liet een cognitieve barrière hen eraan te herinneren dat als ze falen , ze kunnen het scenario opnieuw te spelen , terwijl de werkelijkheid van de historische oorlog was veel ernstiger .
Oversimplificatie

om een aangenaam en spannend simulatiespel bieden , zijn een aantal elementen uit de scenario's verwijderd om verveling of overcomplication voorkomen . Door het verwijderen van deze elementen , spelers te vermijden geconfronteerd met een aantal van de harde realiteit van de scenario's , waardoor het verkrijgen van een minder realistisch rekening van de situatie . Bijvoorbeeld , in het historische oorlog simulatie , spelers te vermijden het gevoel van de uitgaven dagen marcheren naar de oorlog , rantsoenering voorraden en het ontwikkelen van vriendschappen met andere soldaten . Het resultaat is een authentiek ervaring, waardoor spelers met een minder realistische visie van de werkelijke scenario .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe te installeren No One Live…
·Gratis Leger PC Games 
·Hoe te Schakel Automatische In…
·Hoe kan ik Objecten Render in …
·Hoe te DOS Spelletjes op Windo…
·Hoe maak je een Flyff ID Krijg…
·Goede plaatsen om uw Mining Ge…
·Hellgate London Patch Probleme…
·Hoe kan ik een held creëren i…
  Related Articles
Het automatisch laden Automatische Spell…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
  Software Articles
·Photo Story instructies 
·Hoe de Microsoft Excel-programma met 
·Hoe naar Quick Time Fix Install 
·Hoe te converteren van een dvd-film naar…
·Hoe om bestanden te hechten aan een sjab…
·Vergelijk MPEG 2 en MPEG 4 
·De beste manier om te leren Photoshop El…
·Hoe krijg ik mijn foto's van ooVoo ? 
·Hoe de Windows Mobile 6 Remote Desktop g…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com