Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Open - Source Beleggingsinstrumenten
Open- source software is gratis beschikbaar . De originele programmering code wordt gebruikt om de programma's te maken is ook beschikbaar , zodat die in staat gebruikers kunnen de software voor hun eigen doeleinden aan te passen . Historisch gezien hebben stock trading tools duur geweest , met makelaars en andere bedrijven die ze voor hoge maandelijkse kosten . Maar open-source trading tools te elimineren deze kosten volledig . Open - source trading tools profiteren kleine bedrijven en particulieren , alsmede grote handelsondernemingen . Marketcetera

Marketcetera is een open - source stock - trading software bedrijf . Het bedrijf beveiligd $ 4.000.000 in de financiering in 2008 en biedt geavanceerde software tools voor de handel in de beurs en andere financiële instrumenten , zoals valutatermijncontracten . Marketcetera producten zijn bestemd voor actieve handel bedrijven die hun eigen regels voor de handel -programma in de software voor geautomatiseerde markt monitoring en de uitvoering van transacties . Hoogfrequente handel bedrijven en hedge fondsen kunnen de gratis software licentie aantrekkelijk omdat veel concurrerende producten vereisen dure licentiekosten vinden , dit zou de overhead kosten van de exploitatie van een trading bedrijf te verminderen . Het platform verbindt aan derden makelaars en servers naar een naadloze interface voor deelname aan een financiële markt te bieden .
ActiveQuant

ActiveQuant
is een open - source trading tool geprogrammeerd in Java . Het platform wordt gebouwd door professionele programmeurs die actief zijn in de financiële sector en in het vrije aan het grote publiek . De software biedt geautomatiseerde trading tools , evenals onderzoek functies die handelaren studie marktomstandigheden helpen . ActiveQuant kunnen integreren met derden makelaars of verbinding maken met andere software programma's als een application programming interface ( API ) . De ActiveQuant website biedt uitgebreide documentatie over de functies en het gebruik van het programma, zodat geïnteresseerde handelaren kan het systeem te bestuderen alvorens te kiezen om het te implementeren in hun handelsomgeving .
EclipseTrader

EclipseTrader is een gratis open - source trading tool ontworpen voor de individuele ondernemer . Het biedt functies die vergelijkbaar zijn met die gevonden in brokerage platforms . Traders kunnen zien real - time financiële koersen voor aandelen en ook in kaart marktactiviteit . Technische indicatoren zijn beschikbaar om te analyseren voorraad beweging , net zoals in de meeste andere trading programma . De software ook streams real -time financieel nieuws en kan verbinding maken met derden makelaars voor handel routing . EclipseTrader biedt ook een standaard interface voor de ontwikkeling van plug - ins , mini- programma's die opereren binnen EclipseTrader om zijn functies te verbeteren . Zo kunnen andere bedrijven of programmeurs extra hulpmiddelen die EclipseTrader gebruikers kunnen kopen of downloaden voor extra functionaliteit te creëren . Deze plug - ins kan onder speciale algoritmes om handelsmogelijkheden te sporen .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Hoe om te doen Batch decoderen…
·Hoe te gebruiken Bitpim om mij…
·Hoe een klein Zoeken Google Ic…
·Hoe maak Thunderbird openen Ka…
·Hoe maak je een Downloaden voo…
·Hoe maak je een sjabloon Met M…
·Hoe te Pas de e-mail in phpBB 
·Microsoft XML Core Services 4.…
·Hoe het opzetten van Thunderbi…
  Related Articles
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe te gebruiken Word Outline Tools om j…
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
Waar zijn de Text Box Extra in Word 2007…
Tekstverwerking hulpmiddelen die worden …
Hoe je te vergelijken de verschillen in …
Hoe maak Trading Cards Met Word 
Word Document Repair Tools 
Microsoft Office 2000 Extra 
  Software Articles
·Hoe te vertellen als Office 2007 SP2 is …
·Hoe Set Up Auto Redirect Berichten 
·Hoe Video opnemen van een DVD naar uw co…
·Hoe maak je een muzikale noot Banner Mak…
·Hoe te herstellen verwijderde bestanden …
·Hoe kan ik een MXD Bestand openen 
·Hoe te Powerpoints Combine 
·Hoe te Raw AVI converteren naar DVD 
·Hoe te berekenen Sum -of- Years ' Digits…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com