Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Wat is MS Word compatibiliteitsmodus ?
Wanneer een nieuwe versie van Microsoft Word is vrijgegeven , heeft het de mogelijkheid om op te slaan "down " om vorige versies , aangezien niet iedere gebruiker upgrades naar de nieuwste versie op hetzelfde moment . Deze achterwaartse besparing kunnen gebruikers met verschillende versies te blijven samenwerken . In het verleden , besparing achteruit soms veroorzaakt onvoorspelbare resultaten als de nieuwere versie van de software hadden kenmerken van de eerdere versie niet kon begrijpen . Word compatibiliteit modus kan de gebruiker nieuwe functies die niet kunnen worden herkend door eerdere versies uit te schakelen , zodat het document blijft volledig compatibel met eerdere versies van Word . Geschiedenis

Word compatibiliteitsmodus
werd voor het eerst opgenomen in Word 2007 voor Windows en Word 2008 voor Macintosh . Beide versies van Microsoft Word nu nemen de nieuwe Office Open XML-formaat , aangegeven met de bestandsextensie . DOCX plaats van de oude . DOC uitbreiding eerdere versies van Word gebruikt . Dit XML-formaat is echter niet volledig backwards compatibel met eerdere versies van Word , was dus een speciale compatibiliteitsmodus om nieuwe versies van Word toegevoegd waarmee gebruikers met verschillende versies van Word te blijven om documenten te delen .
< br > Voordelen

Word compatibiliteitsmodus
maakt documenten met andere Word-gebruikers te delen gemakkelijker doordat de gebruiker functies die worden gebruikt in het document die niet worden herkend door eerdere versies van Word te beperken . Aangezien er ten minste vijf oudere versies van Word die nog werken op de huidige Windows -en Mac-besturingssystemen , en omdat het duurt meestal een tijdje voor iedereen te upgraden naar een nieuwe versie van de software , er is altijd een mogelijkheid dat iemand een gebruiker deelt documenten met zullen bestanden verstuurd . DOC-formaat in plaats van nodig . DOCX .
bestandsextensies

Word compatibiliteitsmodus
herkent documenten van eerdere versies van Word en slaat het bestand met de . DOC- extensie zodat eerdere versies van Word , evenals de nieuwe versie , kan blijven om het te lezen . Elk document met de . DOC extensie geopend in Word 2007 of 2008 wordt automatisch in Word compatibiliteitsmodus geopend om de gebruiker per ongeluk te voorkomen dat het toevoegen van geavanceerde functies van een eerdere versie van Word zal het niet begrijpen . Het uitschakelen van compatibiliteitsmodus is makkelijk te doen met behulp van de opdracht Opslaan als om het document op te slaan met de . DOCX extensie .
Artikelen Die Verandering in de compatibiliteitsmodus

Wanneer een document wordt geopend in de compatibiliteitsmodus , de titelbalk van het document geeft de stand -status . In deze compatibiliteitsmodus uitvoeren , worden in Office Art diagrammen omgezet in beelden en zijn niet meer worden bewerkt . Ook kan SmartArt Graphics niet worden toegevoegd aan een document in de compatibiliteitsmodus . Andere Word 2007/2008 functies veranderen. Lettertypen , bijvoorbeeld , gebruikt als onderdeel van de thema's zal terugkeren naar standaard opmaak en het veranderen van thema's zal ze niet meer werken ; elk thema gebruikt in een DOCX- bestand worden geconverteerd naar stijlen, omdat thema's is een nieuwe functie geïntroduceerd in Word 2007 /2008. . Tekstvakken gemaakt met relatieve positionering zal worden omgezet naar absolute positionering en bibliografie en citatie- informatie zal niet langer automatisch bijgewerkt .
Compatibiliteit controleren

Bij het opslaan van een document , een compatibiliteit controle kan worden gedaan in het dialoogvenster Opslaan als . Deze rapporten welke versies van Word zijn best in staat om het document te lezen en notities alle gebieden van het document kans op problemen in een andere versie van Word veroorzaken . Op individuele basis document , kan de gebruiker compatibiliteit voorkeuren om ervoor te zorgen dat het document blijft achterwaarts compatibel met een bepaalde eerdere versie van Word tijdens het werken aan het. De bereiken van compatibiliteit zijn verdeeld in 2000-2004 en X , 97-98 , en Word 6.0/95 . Zelfs oudere versies zijn nog steeds mogelijk te : Word voor Windows 1.0/2.0 , Word voor Mac 5.x , Word voor DOS en oudere versies van Word Perfect , 5.x - 6.x
.

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een lege stamboom …
·Hoe maak je een ruimte gebruik…
·Hoe te Tekens tellen in Micros…
·Het instellen en Label Eigensc…
·Hoe maak je een gastenboek Pag…
·Hoe te openen Twee bestanden t…
·Hoe te Talen wijzigen in Micro…
·Geavanceerde MS Word 2003 Trai…
·Hoe maak je visitekaartjes afd…
  Related Articles
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
  Software Articles
·Project Planning Software voor Mac 
·Basis formatteren in Microsoft Word 
·Hoe te Datum converteren naar tekst in A…
·Hoe te branden van een DVD -ROM 
·Linux Backup Methoden 
·Hoe maak je een SMS Van Access Stuur 
·Hoe PDF converteren naar JPG met PHP 
·ASUS Camera werkt niet met Skype 
·Hoe kan ik FLV Flash Video -bestanden af…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com