Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Het doel van de werkbalk in MS Word
Toolbar is een groep van commando knoppen en opties onder de menubalk die u kunt gebruiken voor het uitvoeren van verschillende Microsoft Word- gerelateerde taken . Bijvoorbeeld , om een bestand te openen , u kunt klikken op het menu "Bestand " en klik op "Open ", of direct op de open knop in de werkbalk . Ook voor opslaan en afdrukken . Betekenis

Werkbalken
zijn ontworpen om uw werk te verlichten . In plaats van het zoeken naar een commando -optie in de menubalk , kunt u direct klikken op de werkbalk knoppen om de taak te volbrengen . Er zijn verschillende types van werkbalken , zoals de Standaard, opmaken en tekenen werkbalken , die u kunt gebruiken om verschillende taken uit te voeren .
Standard Toolbar

De werkbalk Standaard bevat knoppen voor het openen van een nieuw Word-document , het openen van een eerder opgeslagen Word-document , de huidige geopende Word- document op te slaan en voor het afdrukken van het document . Het bevat ook knoppen voor het invoegen van een hyperlink , tafel -en Excel-werkbladen in het Word-document . U kunt het document ook zoomniveau aan te passen van hier .
Formatting Toolbar

De werkbalk Opmaak bevat knoppen en opties voor het opmaken van tekst in de documenten . Het bevat knoppen om de tekst vet maken , cursief , verandert de kleur van het lettertype of de tekst uitlijning ( links, midden , rechts of te rechtvaardigen ) , en opsommingstekens en inspringen tekst . Het bevat ook opties op paragraaf stijl , lettertype en de lettergrootte in te stellen .
Werkbalk Tekening

Met behulp van de werkbalk tekenen , kunt u gemakkelijk trekken een aantal objecten zoals rechthoeken , vierkanten , cirkels en kubussen . U kunt ook gebruik maken pijlen , sterren , vaandels en flowcharts . Wanneer u op een van deze knoppen klikt , wordt een tekenpapier geopend waarop u de gewenste figuur te tekenen .
Overige Werkbalken

Er zijn een aantal andere werkbalken die u kunt gebruiken als de graaf werkbalk Woord dat het totale aantal woorden in het Word-document , WordArt werkbalk die u kunt gebruiken voor het maken en bewerken van tekst die is gemonteerd op vooraf gedefinieerde vormen , formulieren werkbalk die u kunt gebruiken om formulieren te creëren toont , Visual Basic werkbalk die u kunt gebruiken om visuele elementaire objecten en de Table and Border werkbalk die u kunt gebruiken voor het maken en tabellen en randen toevoegen aan uw document aan te maken .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe om tekst te maken in Micro…
·Hoe maak Dubbelzijdig Flash Ca…
·Hoe controleert u de Word Coun…
·Hoe kan ik een Upside Maak oml…
·Hoe maak je een CV Schrijven o…
·Hoe te Tabs in Microsoft Word …
·Wachtwoord - beveiligde bestan…
·MS Word Features 
·Stappen voor Afdruk samenvoege…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Grappige Karakter in Phot…
·Hoe om uw eigen MP3-speler Met behulp va…
·Problemen met PowerPoint 2007 
·How to Get Rid van rasterlijnen in Micro…
·Wat is de extensie . Sv2i ? 
·Hoe te Games Kopiëren en opslaan van de…
·Hoe PDF-bestanden converteren naar JPEG …
·Tutorial voor de Serif PagePlus 
·Office 2007 Academische Vs . Detailhande…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com