Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik een Grappige Karakter in Photoshop maken
In de afgelopen jaren heeft CGI animatie gebaseerd op 3D-modellen vrijwel vervangen conventionele cel animatie . Op dezelfde manier , worden 3D modeling programma's worden vaak gebruikt om nog graphics zoals strips te creëren . Echter, er is een manier om je stripfiguren maken op een computer , terwijl nog steeds ze eruit zien alsof de hand getekende 2D- strips . Dit gaat met behulp van een programma als Adobe Photoshop . Photoshop heeft een breed scala aan tools die u kunt gebruiken om uw stripfiguren maken . Het proces is vrij eenvoudig . Instructies

Open Photoshop 1 . Selecteer " File " uit het menu en kies " Nieuw . " In het dialoogvenster dat verschijnt , voert u de grootte in pixels die je wilt het teken te zijn . Maak de geschikte resolutie voor het doel . Bijvoorbeeld, als de stripfiguur zal gaan op het internet , maar je moet ervoor de resolutie 72 , terwijl als het gaat om te worden afgedrukt moet u de resolutie 300 te maken . Klik op "OK . "

Klik 2 op de knop "Create New Layer" onder het " Layers " palet . Noem de nieuwe laag romp . Selecteer het gereedschap " Pen " in de werkbalk .
3

Gebruik het gereedschap om de vorm van de borst en de buik te trekken . Dit doe je door te klikken met het gereedschap om punten toe te voegen en te slepen met de muis om de vorm van de lijnen tussen de punten aan te passen .
4

Klik met de rechtermuisknop op het pad je hebt gemaakt en kies " Make selectie . " Gebruik de functie " Emmertje " om het te vullen met de kleur van uw keuze . In dit geval zou het zijn wat kleur overhemd je wilt je karakter te dragen .

Herhaal de stappen 2-4 mei naar de andere grote delen van je karakter , zoals de armen , benen maken en hoofd . Doe dan hetzelfde met de functies die deze onderdelen elkaar overlappen , zoals ogen , mond , knoppen of een riem toe te voegen .
6

Gebruik de functie " Gradient " om diepte toe te voegen aan elk element van het personage . Zorg ervoor dat u de "nieuwe " en " Achtergrond " kleuren om lichtere en donkere tinten van de kleur die u bezig bent te veranderen . Vervolgens sleept u het gereedschap over het geselecteerde object .
7

highlights toe met behulp van het penseel ingesteld op wit om ze op te schilderen . De borstel " Opacity " moet op 50 procent . Sla uw werk op .

Previous: Next:
  Photoshop
·Scary Photoshop Effecten 
·Hoe te ontgrendelen van een af…
·Hoe te Achtergronden Photoshop…
·Hoe kan ik een afbeelding geto…
·Hoe je foto's samenvoegen in P…
·Hoe maak je een Gradient Achte…
·Hoe maak je een Picture bestan…
·Hoe te Mirrors Met Photoshop 
·Wat is dithering in Photoshop …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat doet Web & hoge resolutie Print - Re…
·Hoe voor te bereiden voor de zwangerscha…
·Hoe kan ik een formulier scannen naar PD…
·Basisprincipes van Photoshop CS2 
·Hoe Word Perfect documenten converteren …
·Hoe te formatteren in Microsoft Word Kop…
·Hoe maak je automatisch invoegen Symbole…
·Hoe maak je een Mac PowerPoint opslaan I…
·Hoe de vGrabber verwijderen Toolbar 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com