Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe de Paginanummering Feature op Microsoft Word 2008 gebruiken
Microsoft Word 2008 voor Mac biedt bedreven en beginnende Microsoft Word gebruikers een breed scala van document lay-out en opmaakfuncties - waaronder verschillende methoden van nummering document pagina's . Microsoft Corporation heeft behouden beproefde en ware functies, zoals een enkel venster gewijd aan paginanummering , terwijl het verbeteren van op of aanbieden van nieuwe functies zoals auto - inbrengen en vooraf opgemaakte kop-en voettekst /pagina - nummering ontwerpen die de snelheid en efficiëntie van de verhoging het toevoegen en /of bewerken van paginanummers . Instructies
1

Ga naar "View " aan de bovenkant van het scherm , terwijl in een geopend document op de " View " drop - down menu te onthullen . Selecteer de ' Print Layout " document layout -optie uit het menu . Om paginanummers met behulp van de " Paginanummers " dialoog venster toevoegen, verwijderen of bewerken , gaat u naar stap 2 . Om de " Koptekst en voettekst " opmaak modus en /of " Opmaakpalet " tools te gebruiken , gaat u naar stap 4 . Kopen van 2

Open de " Insert " drop - down menu aan de bovenkant en selecteer " Paginanummers. " In het venster dat opent , selecteer " Einde van de pagina ( voettekst ) " of " Top van de pagina ( Header ) " uit de " Posities " drop - down menu . Klik op de " Alignment " drop - down menu en selecteer een " Rechts, Links , Center , Binnen of Buiten " paginanummer uitlijning . Klik op de "Formaat ... " knop en kiest u de gewenste opmaakopties om het paginanummer tekst opmaken . Naar een startpagina met uitzondering van " 1 " - als u een voorblad of titelpagina : voer een ander paginanummer in de " Ga naar " veld in het venster " Opmaak " .
< Br selecteren > 3

Klik op de knop " OK " om uw " Paginanummers " toepassen window - geschapen veranderingen .
4

Kies " Koptekst en voettekst " in het " View " drop - down menu of rol je cursor over de bovenkant of onderkant van een pagina tot de cursor van vorm verandert . Dubbelklik om kop-en voetteksten te tonen .
5

Gebruik inbrengen automatische - menu "Auto Tekst " , "Page Number " -knop of directe kop-of voettekst kader typering - voor paginanummering in " Koptekst en voettekst " modus . Om het menu "Auto - Text" te gebruiken , selecteert u "Auto - tekst " in het menu "Invoegen" en selecteer vervolgens een optie . Om de "Page Number "-knop te gebruiken , gaat u naar de " Opmaakpalet " in de " Toolbox " en in de " Koptekst en voettekst " sectie , klik op de "Page Number " knop naast " invoegen : " en vervolgens tekst opmaken als nodig . Naar soort directe , voer numerieke of alfanumerieke informatie . Typ bijvoorbeeld het woord "Pagina " en Microsoft Word biedt automatisch de " Lopende totalen " pagina - nummering optie - aangeduid met de ' Pagina X van Y " tem - dat de huidige pagina toont in een reeks zoals" Page 2 van 32 "
6

Sluit uit de" koptekst en voettekst " opmaak modus door te klikken op de " X " in de cirkel aan de rechterkant van het woord " Close " onder de kop-of voettekst frame.

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te Berekeningen uitvoeren …
·Hoe om datum en tijd invoegen …
·Woordenboeken Dat kan worden g…
·Hoe kan ik een nieuwsbrief met…
·Hoe het opzetten van sneltoets…
·Hoe te Voetnoot Style Wijzigin…
·Hoe kan ik een organigram op M…
·Hoe te Spaces Vervangen Met Li…
·Hoe je MS Word Repair 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Instructies voor het koppelen van werkbl…
·Hoe te Spreadsheet Maken van een PDF 
·Hoe een Upside Steek omlaag Uitroepteken…
·Hoe te Things van McAfee 
·Wat is de extensie XTM ? 
·Hoe maak je een PowerPoint File Recover 
·Normale kaarten worden niet Lining Up me…
·Hoe naar rechts Tabs Format 
·De voordelen van het gebruik van een ele…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com