Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
MS Word Visitekaartje Tutorials
Microsoft Word kunt u visitekaartjes te maken als je ze nodig hebt , waardoor u meer flexibiliteit en creativiteit . Niet langer moet je hoge drukkosten of voorraden kaarten, die misschien niet eens wennen betalen voordat de informatie over hen gaat uit van de datum . Er zijn een aantal goede tutorials online beschikbaar om u te helpen te leren hoe . Microsoft

Microsoft
heeft een online tutorial die zowel MS Word en Publisher software en templates dekt . Informatie is bedekt met een heldere en logische manier , maar je moet diverse links volgen om alle relevante onderdelen van de les te bekijken . U kan nodig zijn om heen en weer te springen om te vinden wat je nodig hebt . Er zijn enkele screenshots in deze tutorials , maar niet bij elke stap . Toch is de informatie nuttig is , en de tutorial leert u hoe u MS Word gebruiken om uw visitekaartjes te maken , ondanks de lichte ongemak .
Computer Companion

De tutorial op de computer Companion site is vrij kort , maar de informatie is goed . Het is een stap voor stap methode om visitekaartjes in MS Word , via de labeloptie ingebouwde . Elke stap van het proces is beknopt en vertegenwoordigd door een screenshot laten zien precies wat te doen . De aanpak is ongebruikelijk in dat het gebruik maakt van functies die al in Word in plaats van te vertrouwen op templates . Aan het einde van de tutorial , de auteur maakt een aantal nuttige suggesties voor soorten papier te gebruiken en biedt een link naar een visitekaartje u kunt kopen bij het ​​bedrijf .
Vat van de Ambachten

Deze site
zorgt voor een duidelijke , makkelijk te volgen handleiding voor het maken van visitekaartjes met behulp van MS Word . Hoewel de auteur krijgt off point van tijd tot tijd tijdens de introductie , zodra je in het hoofdgedeelte van de tutorial , de instructies zijn directer . De auteur behandelt veel belangrijke informatie , zoals waar je het juiste soort papier te gebruiken voor het afdrukken van visitekaartjes en hoe te vinden en te downloaden visitekaartjes vormen de Microsoft- website te krijgen . Elke stap heeft een screenshot laten zien wat te doen . De bestelling is overzichtelijk en compleet . Kortom, dit is een zeer goede tutorial voor het maken van visitekaartjes met behulp van MS Word-sjablonen .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je Arabisch schrijven in M…
·Hoe te Marges verbergen in Mic…
·Hoe je het papierformaat in ee…
·Hoe maak je tekst verschijnen …
·Hoe je MS Word embedden 
·Hoe je Space Dubbelklik op Mic…
·Hoe Page Marges Met Microsoft …
·Tips & trucs voor MS Word 2007…
·Hoe maak je een Microsoft Word…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe PowerPoint wijzigen om QuickTime-fil…
·Wat zijn VGA- films? 
·Hoe te Tags gebruiken in MS Word 
·Hoe maak je een zip-bestand van Foto's M…
·Lijst van de Grootste Software Bedrijven…
·Definitie van Ebooks 
·Hoe maak je een VIDEO_TS 8GB branden op …
·Hoe maak je een Flash CS5 maken naar Fit…
·Wat is het verschil tussen CATIA & CAD /…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com