Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
MS Word Activiteiten voor de rangen 2 tot 8
Microsoft Word is de meest populaire tekstverwerkingsprogramma software in de wereld . Microsoft schat dat meer dan 500 miljoen mensen wereldwijd gebruik maken van de software voor hun diverse tekstverwerkingsprogramma behoeften . Terwijl de meeste van ons zijn vertrouwd met de typische uitgang Woord kan bieden voor volwassenen ( de zakelijke brief , het voorstel , de garage sale vlieger , de nieuwsbrief , het manuscript ) , zijn er alternatieve toepassingen die kinderen kunnen betrekken ook. Indien u graag naar interessante computer activiteiten te creëren voor uw elementaire - of middelbare - school- kind , kan Word bieden u een aantal leuke en educatieve mogelijkheden . De Word Art Name Game

Gebruik Word Art
te laten uw tweede - klassers zien hun naam in lichten . Helpen hen , indien nodig , met in een lege , nieuw Word-document te typen hun naam . Selecteer de naam door te dubbelklikken op het met de muis . Klik op het tabblad "Invoegen " op de Word- lint aan de bovenkant van het scherm ( Word 2003 gebruikers kiezen voor " Word Art " in het menu Invoegen ) . Klik op ' Word Art " in de " Text "-groep oppervlakte van het lint . Kies een Word Art stijl uit de galerie die volgt en klik op de knop "OK" om een chique en kleurrijke versie van de naam van uw kind , dat ze kunnen uitknippen en weer in haar kamer of op een notebook te creëren .

Voeg familie en koosnamen voor uitsparingen die je later kan vormen in een collage door elke uitsparing op poster bord te plakken .
Boek - Report Template

in plaats van uw zesde - grader schrijven van zijn volgende boek verslag van de grond af met potlood en papier , met hem te werken aan een sjabloon in Word , dat hij later kunt afdrukken en gebruiken in de blanco's in te vullen creëren . Zoeken naar leuke illustraties te versieren en te verbeteren van de template . Klik op het tabblad "Invoegen " op de Word- lint en klik op de " Clip Art "-knop in de " Illustraties " groep omgeving dan . Een taakvenster verschijnt aan de rechterkant van het scherm . Typ de naam van de clip art u wilt (bijvoorbeeld , " boek" of " boekenwurm " ) in het " Zoeken naar " ruimte. Klik op de " Go " knop . Wanneer u de illustraties die u wilt vinden , gebruik je muis om enkele klikken in het taakvenster . De gekozen illustraties zal verschijnen op de plaats waar de cursor in het document .
Vormen , kleuren en tekeningen

Krijg je jongere leerlingen enthousiast over het gebruik van vormen en kleuren . Gebruik Word Vormobjecten om hun creativiteit te stimuleren . Klik op het tabblad "Invoegen " en klik vervolgens op de " Shapes " knop in de " Illustraties " groepsruimte . Klik op de vorm die u wilt en gebruik dan je muis te klikken en te slepen naar beneden en naar rechts om de vorm in te voegen in het document . Spelen met kleur en effect keuzes voor de vorm door te klikken op de " Shape Fill " , " Omtrek van vorm " en " Shape Effect " knoppen om drastisch veranderen het uiterlijk van de vorm . Daag oudere leerlingen naar verschillende tekeningen met behulp van afzonderlijke vormen ( bv. een huis gemaakt van een driehoek en een vierkant of een go - cart gemaakt van twee cirkels en een vierkant ) te creëren .
< Br >

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te verwijderen onderstreep…
·Hoe te Uitnodigingen Graduatio…
·Hoe kan ik een document sjablo…
·Hoe maak ik een Study Guide op…
·Hoe je MS Word Fonts Reset 
·Hoe maak je een sjabloon te ve…
·Hoe te Drie - Column voetnoten…
·Microsoft Word -instellingen w…
·Hoe maak je een . Wps -bestand…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe je aanmelden en Capture gebruiken Fi…
·Hoe te PowerDirector Express converteren…
·Hoe de Quick Mask Tool In Adobe Photosho…
·Hoe je Match Data Types voor te bereiden…
·Hoe je Skype gebruiken op HDTV 
·Hoe te blokken in Drupal Creëren 
·Hoe maak je een bug op een computer zoek…
·Hoe krijg ik Microsoft Excel op een Mac …
·Hoe te Luminosity in Photoshop Corrigeer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com