Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe maak je een bug op een computer zoeken
Computer bugs of virussen , zijn een soort applicatie die hecht aan bestanden in de computer , vervuilende en overdracht van informatie van het ene systeem naar het andere . Het primaire doel van een computer bug is op de computer van een gebruiker beschadigen , wat resulteert in trage laadtijden en het systeem crasht . Deze bugs opereren in de achtergrond , het stelen van prive-informatie , veranderen van gegevens en het versturen van massale spam of advertenties . Als uw computer traag wordt uitgevoerd , toont pop - ups of handelen vreemd , hebt u waarschijnlijk een computer bug . Door het installeren van een kwaliteit antivirusprogramma , kunnen gebruikers voorkomen dat deze bugs uit die hun computersysteem . Wat je nodig hebt
Anti - antivirussoftware
Toon Meer Aanwijzingen
1

Selecteer en installeer een licentie anti - virus programma van een gerenommeerd bedrijf . Gebruikers kunnen aanbiedingen van gratis anti - virus software te vinden door een bezoek Download.com . Blader door de lijsten en kies kwaliteit software , op basis van recensies van klanten en redacteur ratings . Anti - virus bescherming van software kan ook online of bij uw plaatselijke winkel worden gekocht , via CD of DVD . Kopen van 2

Koppel uw computer vanaf internet toegang tot alle virussen tijdelijk inactief maken . Met internettoegang, schroef de internet kabel koord uitschakelen van de achterkant van uw modem of router . Het " Internet " licht op de voorzijde van uw modem moet worden uitgeschakeld wanneer losgekoppeld .
3

Run alle updates aanbevolen door uw anti - virus programma te zorgen voor de download is up -to-date op alle huidige computer bugs . Veel anti - virus software programma's zullen we een selectie tussen een " Quick Scan " en " Full Scan " . Kiezen voor de " Full Scan " draaien en laat de software voor het analyseren en identificeren van virussen gevonden in alle bestanden en programma's .
4

Kies om het even welke computer bugs direct gevonden door de anti - virus bescherming van software te verwijderen . Quarantaine geplaatste items gevonden door de software zal ook leiden tot het virus ineffectief . Zorg ervoor dat uw anti - virus software draait continu op de achtergrond, om nieuwe virussen te blokkeren van het hacken van de computer . Schakel systeem signaleringen van uw software om u te voorzien van updates op uw huidige virus situatie .
5

Kijk voor verdachte of onbekende programma's handmatig op uw computer geïnstalleerd . Ga naar "Start " op de linker zijkant van het bureaublad en klik op " Configuratiescherm " . Selecteer de " Add or Remove Programs " optie uit het venster "Configuratiescherm " om een lijst met geïnstalleerde programma's te zien . Onderzoek onbekende programma's en de eventuele schadelijke of onnodige programma's van uw systeem te verwijderen .
6

updaten regelmatig Windows-besturingssysteem . Degenen die een ander besturingssysteem kunt u deze stap overslaan . Klik op "Start " , vervolgens " Alle Programma's" , en tenslotte " Windows Update " . Bezoek de Microsoft Windows-website voor een overzicht van alle upgrades voor uw besturingssysteem vinden en downloaden ontbrekende updates .
7

Start de computer opnieuw op virussen gevonden door uw anti - virus programma volledig te verwijderen . Dit is nodig omdat sommige virussen zullen verbergen in register bestanden totdat het computer systeem opnieuw wordt opgestart .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe kan ik een Trojan virus ve…
·Hoe te verwijderen Symantec An…
·Kaspersky Vs . BitDefender 
·AVG Free 8.5 Zal niet bijwerke…
·Hoe maak je een Bitdefender Be…
·Windows Live One Care Safety 
·Hoe maak je een dubbele Folder…
·Hoe de Sunbelt virus programma…
·How to Get Rid van de Security…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik AVI converteren naar MJPEG 
·Hoe maak je een Microsoft- softwareprodu…
·Hoe te Cursor_Sharing wijzigen 
·Hoe te WinDefender stoppen met het blokk…
·Hoe te Loops spelen met een MIDI -contro…
·Hoe te XLS in PowerPoint invoegen 
·Hoe te Redo in Microsoft Word 
·Hoe maak je een Video -bestand maken met…
·Hoe je online bingo spelen om geld te wi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com