Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Windows Live One Care Safety
Om te helpen uw computer te beschermen tegen virussen of andere infecties , kunt u beveiligingssoftware , zoals Windows Live OneCare te installeren . Naast het beschermen van uw computer tegen virussen , het programma voert ook het onderhoud , zoals het defragmenteren van je harde schijf . Zodra het programma is geïnstalleerd , moet regelmatig scans worden uitgevoerd op uw computer . Je moet ook regelmatig backups maakt van belangrijke bestanden te helpen om hen te beschermen tegen infecties . Betekenis

De Windows Live OneCare werkt aan besmettelijke bestanden op te sporen op de computer , het programma waarschuwt u en geeft u de optie om het bestand te verwijderen . Het programma kan detecteren virussen , Trojaanse paarden en andere schadelijke bedreigingen voor uw computer . Het programma geeft je de mogelijkheid van het scannen van individuele bestanden of u kunt een hele map te scannen . Het programma heeft ook een optie waarmee je alle bestanden die naar u gestuurd via instant berichten scannen .
Eigenschappen

Windows Live OneCare heeft een back-up functie die u toelaat om back-up van belangrijke bestanden . Deze functie helpt om uw bestanden veilig te houden in het geval dat de computer geïnfecteerd raakt . Je hebt de mogelijkheid om een ​​back- up van de bestanden op een cd , dvd of een externe harde schijf .
Potentieel

Windows Live OneCare heeft de mogelijkheid om niet alleen uw computer te beschermen tegen virussen , maar het kan worden ingesteld op een tune - up uit te voeren . Het hulpprogramma tune - up defragmenteert uw harde schijf en verwijdert onnodige bestanden . Het programma stuurt periodieke herinneringen voor u om een ​​back- up van uw bestanden . Als u gebruik maakt van een externe harde schijf , het programma automatisch een back- up van uw bestanden .
Voordelen

Windows Live OneCare heeft een automatische update functie die gunstig is voor de aanvallen te voorkomen van alle nieuwe virussen die mogelijk zijn gemaakt . Het programma bevat een firewall die uw computer te beschermen tegen hackers houdt .
Waarschuwing

Microsoft beëindigde Windows Live OneCare per juni 2009 . Degenen die de software vóór de stopzetting gekocht zal ondersteuning van de software ontvangen tot hun abonnementen aflopen . Degenen die ervoor kiezen om de software te downloaden naar hun computer kunnen gebruiken , maar zal technische ondersteuning voor de software niet ontvangen . Daarnaast zal Windows Live OneCare niet goed werken met Windows 7 .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe schakel ik Norton Antiviru…
·Hoe te STOPzilla gebruiken 
·Hoe je ongewenste websites die…
·Hoe te verwijderen Trend Micro…
·Waarom duurt het PC Doctor Ant…
·Hoe te Mcafee Anti Virus progr…
·Hoe PC Cleaner pop-ups verwijd…
·Hoe kan ik een geïnfecteerd b…
·Definieer Computer Crime 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een toetsenbord taal in Wind…
Hoe de schermresolutie in Microsoft Wind…
Hoe te Fonts in Windows XP installeren 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
Hoe maak je visitekaartjes met behulp va…
Hoe je verloren gegevens in Windows XP h…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
  Software Articles
·Hoe maak je een Bad Zip Disk Reparatie 
·Hoe Set Up Bestaande rekeningen in Quick…
·Hoe de FOD Verkort voor MP4 Video 
·Hoe toegang MDW Password Recovery 
·Hoe te markeren in Kleuren in MS Word 
·Hoe DVD- menu Bewerken 
·Hoe AVI spelen in Media Center 
·Hoe kan ik een aangepaste woordenlijst i…
·Hoe maak je een Check Box Maak in een Wo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com