Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Activiteiten voor Studenten leren Microsoft Word
Microsoft Word is een tekstverwerker die is een belangrijk onderdeel van de Microsoft Office suite , en is de meest gebruikte tekstverwerker ter wereld . Studenten moeten leren hoe om zijn vele functies te gebruiken zoals ze zijn waarschijnlijk toekomstige versies van het programma of soortgelijke tekstverwerkers gebruiken als ze groeien naar volwassenheid . Typen Praktijk

Een van de belangrijkste vaardigheden van een student leert is de mogelijkheid om het type te raken . Blind typen kan een persoon om taken op een computer snel en nauwkeurig te voltooien . Combineren typen oefenen met het leren om Word te gebruiken kunnen leerlingen vertrouwd met beide vaardigheden tegelijk geworden . Het typen van de praktijk zou het kopiëren van zinnen of zelfs hele alinea's of verhalen te betrekken zonder te kijken naar het toetsenbord om snelheid en nauwkeurigheid te verbeteren .
Onderzoek Projecten

Onderzoeksprojecten
zijn belangrijke taken voor studenten uit het midden rangen door college . Woord is een uitstekend platform voor het schrijven van onderzoeksprojecten , omdat het leert studenten hoe ze lettertypes en lettergrootte wijzigen, gebruikt spelling -en grammaticacontrole en spelen met voetnoot functies en paginanummers . Het leren van deze functies en anderen zoals het afdrukken van functies helpt studenten voor te bereiden op toekomstige onderzoeksprojecten , andere opdrachten en zakelijke taken .
Creëren Websites voor

versies van Word
vrijgegeven sinds 1997 webpagina's te creëren op dezelfde manier als het creëert andere soorten documenten . Webpagina's worden opgeslagen in het . HTML- bestandsindeling . Studenten kunnen oefenen instellen grenzen , het invoegen van afbeeldingen , ontwerpdetails en het maken van tabellen . Voorbeelden van activiteiten kunnen studenten doen is om een ​​webpagina voor hun klasse te maken of misschien een ontwerp over een favoriete hobby .
Nieuwsbrieven

Word
kan worden gebruikt om nieuwsbrieven te creëren . Voor een student , zou deze nieuwsbrief dekken klasse activiteiten of een extra - curriculaire club . Een nieuwsbrief in Word creëren kan een student om te oefenen creëren multicolumn pagina's , het toevoegen van tabellen en afbeeldingen en het leren van elementaire nieuwsbrief design concepten . De nieuwsbrief kan worden gedrukt en fysiek gedistribueerd of omgezet in webpagina en geplaatst op de school website .
Short Stories

Studenten
kunnen leren om hun creatieve kant te gebruiken door het schrijven van korte verhalen met Word , die hen kan helpen oefenen verschillende vaardigheden, waaronder zinsstructuren correct , het creëren van alinea's en leren literaire structuur . Vaardigheden studenten kunnen oefenen tijdens het schrijven verhalen zijn het gebruik spell -en grammaticacontrole , het verbeteren van typevaardigheid , ontwerpdetails en het instellen van grenzen en spatiëring .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een pagina Draai H…
·Hoe te Subscripts verdienen op…
·Hoe maak je een Microsoft Word…
·Hoe u Microsoft Word gebruiken…
·Hoe je MS Word 2007 convertere…
·Hoe je speciale Plakken in Mic…
·Hoe kan ik een afbeelding invo…
·Hoe maak je een lange lijn in …
·Hoe in de toekomst Data invoeg…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Basis Word Projecten voor 2007 
·Hoe kan ik een schets maken in Photoshop…
·Hoe te Objects Snap een raster in Micros…
·Hoe te Fisheye Lens Effect Maak in Photo…
·Hoe maak je een horrorfilm met Windows M…
·Hoe maak je een dynamische rapport in MS…
·Hoe kan ik iTunes gebruiken om een iPhon…
·Hoe te Fotoranden in Photoshop Zachter 
·Hoe PDF naar RTF -bestanden converteren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com