Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe maak je een horrorfilm met Windows Movie Maker
Windows Movie Maker is een zeer nuttig hulpmiddel voor het bewerken van uw zelfgemaakte horrorfilm . Het heeft vele tools , effecten en overgangen die je horror film echt beangstigend kan maken . Deze gratis software wordt geleverd met alle Windows Vista en veel Windows XP -computers . Als Windows Movie Maker is niet al op uw computer , kunt u eenvoudig het programma te downloaden en te installeren vanaf de website van Microsoft . Hoewel het bewerkingsproces is belangrijk bij het maken van een film , in gedachten houden dat de manier waarop je schiet uw beeldmateriaal zal een aanzienlijke impact hebben op het eindproduct hebben . Instructies
1

Maak een storyboard voor uw film . Teken de scènes die u van plan bent om te schieten , op papier of op de computer . Als u papier gebruikt , scant het storyboard foto's in uw computer . Gebruik Windows Movie Maker om het storyboard te bewerken in een video . Zorg ervoor dat je in " Storyboard " modus . Onder " Video vastleggen , " selecteer "Importeren foto's . " Navigeer naar de map waar uw storyboard foto's worden opgeslagen . Selecteer de afbeeldingen die u wilt gebruiken en selecteer "Importeren . " Sleep de beelden van de " Collecties" venster naar het Storyboard aan de onderkant van het scherm . Kopen van 2

Begin opnamescènes voor uw horror film . Gebruik het storyboard video die u hebt gemaakt in stap 1 als gids . Als u uw beeldmateriaal te schieten , visualiseren wat de voltooide horror film eruit zal zien . Als u werkt met een zeer laag budget , vermijd het gebruik van elementen zoals extreme gore en schepsel pakken of maskers . Gebruik in plaats daarvan subtiele kostuums en make-up . Filmen met een aanzienlijke hoeveelheid licht en donker contrast en lange momenten van stilte en passiviteit . Dit zal helpen om spanning op te bouwen in het eindproduct horrorfilm .
3

Breng de horrorfilm beeldmateriaal op uw computer . Open Windows Movie Maker en klik op " Opnemen van videoapparaat . " Klik op " Next . " Geef de video -segment een titel en kiezen welke map op te slaan inch Klik op " Next . " Selecteer " Beste kwaliteit voor afspelen op mijn computer . " Klik nogmaals op ' Next ' . Klik op "Start Capture " om de opname te starten . Klik op "Stop Capture " en " Finish" als je klaar bent .
4

Klik en sleep de horrorfilm clips van het venster collecties in het storyboard . Klik op " Show Timeline . " Selecteer " Video " uit het menu " Clip " om meerdere segmenten van de ene videoclip . Bewerk uw video door het herschikken van de videoclips of klikken en de lijnen te slepen aan de rechter-en linkerkant van de clips .
5

Klik op " Toon Storyboard . " Klik op "Bekijk video-effecten . " Klik en sleep de video- effecten die u wilt gebruiken om de video segmenten u wilt . Bepaalde effecten , zoals "Grijs ", " Fade Out to Black ',' Threshold ',' Slow Down , half " en "Film Grain " kan gebruikt worden om een gruwelijke effect te creëren .
6

Klik op "Bekijk video-overgangen . " Klik en sleep de overgangen naar de vakken tussen de videoclips in het storyboard . Vermijd cheesy overgangen zoals "Fan ", " Diamond" en " Shatter . " In plaats daarvan , de voorkeur subtiele effecten zoals " Fade ", " Oplossen" en " Wipe . "
7

Kies de engste , meest spannende muziek die u kunt vinden . Klik op " Show Timeline " in Windows Movie Maker . Klik op ' audio of muziek importeren , " selecteer het muziekbestand en klik op " Importeren . " Klik en sleep het muziekbestand uit het raam collecties aan de " Audio /Muziek " spoor . Klik en sleep de randen van het bestand naar rechts of links om de duur van de muziek te veranderen .
8

maken of vind geluidseffecten voor uw horror film . Importeren in Windows Movie Maker . Klik en sleep ze uit het raam collecties aan de " Audio /Muziek " spoor . Als je zou willen om zowel muziek en geluidseffecten hebben op hetzelfde moment in uw horrorfilm , moet u ze aan elkaar bewerken met een apart programma , vervolgens importeren de gehele audio track in verzamelingen .
9

Selecteer "Save Movie File ... " uit het menu "Bestand " . Selecteer "Deze computer . " Klik op " Next . " Geef je horror film een naam en klik nogmaals op ' Next ' . Kies " Beste kwaliteit voor afspelen op mijn computer " en klik op " Next " om te beginnen met het opslaan van de film op uw harde schijf .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe de helderheid in Media Pla…
·Hoe kan ik muziek video's te m…
·Hoe kan ik video bestanden te …
·Hoe maak je een iTunes M4V naa…
·Hoe om video's op een MP4 Vide…
·Hoe je films kopiëren Met Int…
·Hoe te installeren VLC Media P…
·Hoe te kopiëren en films te k…
·Hoe te Timecode exporteren naa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik AVCHD branden met Nero 
·Hoe Page Marges verplaatsen in Excel 
·Hoe te IBM As400 Spool -bestanden conver…
·Hoe te Formulieren Maken Met Font Verand…
·Hoe te Size Foto's voor Powerpoint 
·Hoe je Line Art Extract in GIMP 
·Help : Word-document wordt niet opgeslag…
·Hoe maak je een werkmap converteren in E…
·Hoe kan ik een Excel-werkmap gebruiken v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com