Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe je films kopiëren Met Intervideo DVD XPack
De Corel XPacks DVD XPack (voorheen Intervideo XPack ) is bedoeld om het nut van het Windows-besturingssysteem te verbeteren . De DVDPack , eenmaal geïnstalleerd in de Windows -besturingssysteem , kunt u films die u hebt opgeslagen als video- bestanden op de harde schijf naar een DVD maken van de gratis Intervideo DVD Copy programma kopiëren. De procedure is eenvoudig en vereist geen specifieke kennis van het Windows besturingssysteem of hoe de DVD videoformaat boekwerken nodig . U moet zowel de DVDPack en de Intervideo DVD Copy programma kopen, omdat geen van beiden is gratis beschikbaar . Wat je nodig hebt
Blanco beschrijfbare DVD
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop de Intervideo DVD Copy programma . Download het programma naar de pc bureaublad ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het bestand na het downloaden is voltooid . Voer het serienummer dat werd opgegeven toen u de Intervideo DVD Copy programma gekocht in de " Serial Registration" venster dat verschijnt . Volg het menu commando's om het programma te installeren op de harde schijf van de pc . Kopen van 2

Koop de DVD XPack uit de Corel website ( zie bronnen ) . Download de DVD XPack op het bureaublad van de PC's . Dubbelklik op het bestand nadat het is gedownload . Voer het serienummer in dat u ontving wanneer u de DVD XPack gekocht in de " Serial Registration" venster dat verschijnt . Volg de menu- commando's naar de DVD XPack programma in het Windows-besturingssysteem te installeren . Herstart de pc wanneer de installatie is voltooid .
3

Druk op de " Eject " knop aan de voorkant van de computer . Plaats een lege, beschrijfbare dvd-schijf op de uitgeworpen disc-lade . Druk op de knop " Eject " om de lade te sluiten .
4

Klik op 'Start' en vervolgens ' Alle programma's . "Select " Intervideo DVD Copy ' uit het menu om te starten het.
5

Ga naar " File " en vervolgens " Bestand openen . " Navigeren in het venster dat verschijnt op de home video die u wilt branden naar een dvd . Dubbelklik op de home video -bestand .
6

Selecteer het DVD-station van de " Devices " drop - down menu op het hoofdscherm van de Intervideo DVD Copy programma 's .
7

Selecteer "DVD - Video " uit het " Format type" drop- down menu op het hoofdscherm van de Intervideo DVD Copy programma 's . Wacht op een voortgangsbalk voor detail het verbranden van de DVD-disc . Afhankelijk van hoe groot het videobestand is , kan dit overal van 10 minuten tot twee uur . Stoppen met de Intervideo DVD Copy programma wanneer de voortgangsbalk verdwijnt .
8

Druk op de " Eject " knop aan de voorkant van de computer . Verwijder de dvd uit de uitgeworpen disc-lade . Druk op de knop " Eject " om de lade te sluiten . Archief of de home video bestand te verwijderen .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Over WMV , MPG , AVI , DivX , …
·Hoe maak je een Final Cut Pro …
·Hoe maak je afdrukken een song…
·Hoe een video te verzenden via…
·Hoe je verschillende achtergro…
·Hoe te Passende MP4 Bitrate Be…
·Hoe kan ik video -bestanden co…
·Hoe te PNG -bestanden samenvoe…
·Tutorial op een VirtualDub VCR…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te lang video opnemen Met Fraps 
·Hoe te bewerken Met Nero 9 
·Hoe maak je een muziek-cd te branden op …
·Hoe kan ik meerdere foto's afdrukken met…
·Hoe te Frame Maten van 960 x 540 Pixels …
·Desktop Publishing Resume Voorbeelden 
·Hoe maak je een prijskaartje aan Uw comp…
·Hoe maak je een Poster maken in GIMP 
·Hoe de oriëntatie van de tekst in Micro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com