Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe te PNG -bestanden samenvoegen naar een AVI -bestand
De PNG , of Portable Network Graphics , formaat werd ontwikkeld in 1996 als alternatief voor andere foto compressieformaten in gebruik op het internet . PNG-bestanden kan de gebruiker beelden van hoge kwaliteit in een klein bestand opslaan . Afbeeldingen in het PNG-formaat worden meestal gebruikt voor afbeeldingen en pictogrammen op webpagina's , hoewel ze worden steeds vaker gebruikt voor full - sized foto's . Het is mogelijk om een reeks van deze te nemen en samen te voegen PNG- bestanden naar een AVI of Audio Video Interweave . Dit laat je toe om je samengevoegde PNG-bestanden bekijken in een mediaspeler of DVD . Instructies
1

Verzamel alle PNG- bestanden die u wilt samenvoegen in een AVI-bestand in een map op uw computer . Dit zal het gemakkelijker maken om ze te importeren in uw editing software . Kopen van 2

Controleer of uw editing software heeft ondersteuning voor PNG-bestanden . De meeste programma's hebben geen problemen met het importeren van het PNG-formaat . Als je wel een ouder editing programma dat niet ondersteunt de PNG-formaat , te gebruiken foto- editing software om de PNG- bestanden naar JPEG , TIF , GIF of een ander formaat wordt ondersteund door uw software om te zetten .
3

Begin uw bewerkingssoftware . Importeer uw PNG-bestanden . Dit wordt meestal gedaan door middel van het menu " Bestand - > Importeren" . Sommige programma's laten u de gehele index importeren in een keer .

Positie 4 uw PNG- bestanden op de tijdlijn . Editing programma's worden over het algemeen onderverdeeld in drie afzonderlijke vensters : het preview-venster , het venster bak en de tijd lijn venster . Het venster bak is waar uw PNG- bestanden worden opgeslagen na het importeren . Het lijn venster is waar u de PNG-bestanden kunnen regelen . De preview-venster toont u een voorproefje van wat uw afgewerkte AVI eruit zal zien .
5

Bewerk uw PNG-bestanden . U kunt de volgorde van de PNG- bestanden op de tijdlijn wijzigen door ze te verslepen . U kunt ook titels , muziek en andere effecten toevoegen . Bekijk de preview -venster om te zien hoe uw beeldmateriaal weergegeven zal worden .
6

Exporteer uw PNG- bestanden naar een AVI . Uit het menu " Bestand " , selecteer " Render " of " Exporteren . " De editing programma zal dan aanwezig zijn met een ander scherm waar u kunt kiezen voor het type bestand , de compressie en andere opties . Selecteer " AVI " als uw bestandstype en klik op "OK . " Voer een locatie om het bestand op te slaan wanneer daarom wordt gevraagd .
7

Laat de computer op de film te exporteren . Als het klaar is , kunt u het AVI- bestand branden op een dvd , overbrengen naar een flashstation of het letten op uw computer .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe te Xvid converteren naar M…
·Hoe kan ik een video afspelen …
·Wat is de beste manier om een …
·Hoe de hoofdstukken Met Xiliso…
·Hoe te downloaden van een Webi…
·Hoe te Avid Xpress Pro Upgrade…
·Hoe kan ik een MOV -bestand wi…
·Hoe je het volume te verhogen …
·Hoe je AVI bestanden te conver…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Spotlight Sweep in Flash…
·Hoe te Adresstickers Met Apple-adresboek…
·Hoe te McAfee Internet Security Suite 20…
·Hoe maak je een Tweezijdige Publicatie v…
·Hoe te Lines Inline in PageMaker Zorg 
·Hoe te bepalen Mijn versie van Windows V…
·Hoe maak je back-ups plannen 
·Hoe kan ik Excel gebruiken op een Mac 
·Hoe te Winkel Rebuild in Photoshop Eleme…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com