Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Wat zijn Macro's in MS Word ?
Macro's zijn sets van computer instructies die kan worden opgenomen , voornamen en gebruikt om rote functies te automatiseren . Dit bespaart medewerkers en individuen tijd aan dagelijkse werk taken. Een macro is eigenlijk niets meer dan een snelkoppeling voor een reeks stappen die anders zouden moeten handmatig worden uitgevoerd op een computer . Binnen Microsoft Word , kunnen macro's worden gebruikt om de hoeveelheid van de menu klikken die moeten worden gemaakt om basisfuncties zoals blokken tekst toe te voegen aan tekstverwerkingsdocumenten voeren verminderen . Microsoft stelt dat bijna alles wat kan worden gedaan door middel van knoppen op de werkbalk in Microsoft Word sneller kan worden gedaan met macro's . Macro Mechanics

Een macro is een beetje zoals een bandrecorder . Het werkt door het registreren van de toetsaanslagen en muisklikken die je maakt als je eenmaal op de opnameknop . Maar in tegenstelling tot een bandrecorder , de macro -recorder vertaalt jouw bewegingen naar Microsoft Visual Basic for Applications ( VBA ) -code . U kunt eenvoudig de code voor elke macro die u opneemt door te klikken op het menu "Extra " en vervolgens " Macro " en dan " Macro's " , gevolgd door het kiezen van de naam van de macro en tenslotte , " bewerken . " Er verschijnt een vak met de code binnen van het . Als u VBA code weet dat je kunt het daar bewerken .
Macro Recorder

De macro -recorder is makkelijk te gebruiken . U het vinden in het menu Extra , van waaruit u op " Macro " en vervolgens " Nieuwe macro opnemen . " Binnen het menu macro -recorder , kunt u " werkbalken " selecteren om de macro toe te wijzen aan een specifieke knop op de werkbalk of u kunt de optie "Toetsenbord" gebruiken om een ​​sneltoetscombinatie toewijzen zoals " A " plus " 1 " om de macro zodat wanneer deze toetsen worden ingedrukt , wordt de macro uitgevoerd .
macro dialoogvenster

de macro dialoogvenster is het waardevolste hulpmiddel bij het onderwijs zelf hoe u up zinvolle , tijdbesparende macro's in Word . Het dialoogvenster kunt u nieuwe macro's te maken , alsmede om bestaande bewerken en te beheren . Macro's dialoogvensters daadwerkelijk beschikbaar zijn in alle Microsoft Office -producten , waaronder Word, Excel , PowerPoint en Outlook ( Access is het enige programma zonder macro dialoogvenster ) . Knop opties zoals " Step Into , " " Organizer " en " Options " kunt u tweak macro's regel voor regel en kopieer macro's van het ene document naar het andere .
Voorbeeldmacro

U kunt proberen het opnemen van uw eigen eenvoudige macro dat tekstinvoer automatiseert door het volgen van deze opdrachten . Open het menu "Extra " en klik op " Macro " , gevolgd door " Nieuwe macro opnemen . " De Macro Dialoog Box wordt geopend . Noem uw macro door het invoegen van een zin of een woord in het veld ' Macro- naam ' . In de " Macro opslaan in " drop-down veld te selecteren " Alle documenten ( Normal.dot ) en klik op" OK . "Na het benoemen van uw macro , moet u het op te nemen . Klik op het pictogram Opnemen en typ een blok tekst die je aan automatiseren . na het typen , klikt u op " Opname stoppen . " Als u wilt uw macro uit te voeren , klikt u op " tools" en vervolgens " macro " en vervolgens " macro's . " Select " Normal.dot ( algemene sjabloon ) " uit de lijst . Zoek de naam van de macro en klik op "Run . " De tekst die je automatisch zal verschijnen .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe u uw pagina's Move in Micr…
·Hoe te tekenen in Microsoft Wo…
·Microsoft Office Word 2007 -ce…
·Hoe te Japanse lettertypen op …
·Hoe maak je een puzzel behulp …
·Hoe te Exponenten Typ in MS Wo…
·Microsoft Word Tekening Tutori…
·Hoe maak je een formulier in M…
·Hoe maak je een hyperlink in E…
  Related Articles
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
  Software Articles
·Hoe te Label Mates gebruiken in PS2DIS 
·Wat is Lossy Audio ? 
·Hoe om de Register- bestanden te lezen O…
·Hoe maak je een zip- bestand converteren…
·Hoe kan ik AVI converteren naar DVD -for…
·Hoe te hoge resolutie TIFF bestanden van…
·Hoe kan ik een iPod installeren wanneer …
·Hoe te Hoofdstukken bewerken in MyDVD 
·Hoe je het wachtwoord te vinden voor een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com