Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Ik Kan niet openen van oude versies van MS Word- documenten in MS Word 2007
Er zijn weinig dingen mooier dan het afwerken van een groot rapport in Microsoft Word , en minder dingen meer frustrerend dan het verliezen van al dat werk als gevolg van een technische fout van Microsoft Word . Echter , zo lang als je kunt het oorspronkelijke bestand te openen in een oudere versie van Microsoft Word , kunt u die tekst over te dragen aan Microsoft Word 2007 en bewerken. Oude Word-documenten en virussen

Scan uw Word-bestand op virussen voordat u probeert om opnieuw te openen in Microsoft Word 2007 . Computers aangesloten op het internet zonder de juiste internet-firewall -programma's geïnstalleerd zijn vatbaar voor virussen die uw Word-document zal verhinderen behoorlijk te openen . Als u een Word-document dat een virus die eraan verbonden zijn te openen , riskeert u infecties van uw volledige computer in aanvulling op uw Word-document te verliezen . Als uw Word-bestand is geïnfecteerd met een virus en uw antivirussoftware kan het virus niet te verwijderen , bent u beter af opnieuw schrijven van uw Word-document dan infecteert uw volledige computer met het virus .
Start Microsoft Word 2007 met standaard instellingen

Gebruik de zoekbalk in Windows 7 en Vista naar Microsoft Word 2007 te openen met de standaard instellingen . Typ bestandspad Word 2007 , gevolgd door een " /a ". Bestandspad woord zal verschillen afhankelijk van waar je het programma hebt geïnstalleerd , maar als u het programma met de standaardinstellingen van de installatie geïnstalleerd is , moet het pad worden " " % programfiles % \\ Microsoft Office \\ Office12 \\ winword.exe . "Na het openen van Word 2007 met behulp van standaardinstellingen van Word , heropen het bestand .
Re- Save Your file

Open uw oorspronkelijke Word-document in de oorspronkelijke versie van het woord u aan het werk met en opnieuw opslaan van uw bestand . een bestand zal vaak niet openen in Word , omdat het bestand is beschadigd toen het werd opgeslagen . Zorg ervoor dat u uw bestand opslaan als een . doc-bestand , zoals het . doc bestandstype is het standaard bestandsformaat voor Microsoft Word .
Sla uw bestand in een andere indeling

in de oudere versie van Word , het bestand opslaan als een RTF- formaat of in platte tekst . Met RTF- formaat , moet u de opmaak van uw oorspronkelijke bestand te houden , tenzij u macro's in uw Word-document gebruikt . je kunt opnieuw bewerken van uw opmaak nadat u herstellen van uw tekst in Microsoft Word 2007 . Als uw document op te slaan in rich text format niet werkt , Sla uw werk in tekst zonder opmaak . je zult al uw opmaak te verliezen als u het bestand opslaan in platte tekst , maar u zult in staat zijn om al uw tekst te herstellen .
Gebruik een Different apparaat naar uw file

Opslaan als u gebruik maakt van een extern apparaat om uw bestand op te slaan , zoals een thumb drive of een flash-geheugenkaart , gebruik dan een ander opslagapparaat om uw bestand op te slaan . De oorspronkelijke geheugen apparaat dat u gebruikt kan worden beschadigd , en met behulp van een andere kan het probleem oplossen . alternatief , stuur het word-document in een e - mailbijlage naar jezelf, of het word-document te branden op een CD - ROM-bestand . < br >

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te verwijderen van de acht…
·Wat is MS Word compatibiliteit…
·Hoe je Star Office Document co…
·Hoe de ballon pictogram in MS …
·Hoe kan ik naar de lege fax Co…
·Hoe maak je een overleden krui…
·Hoe om documenten te scannen n…
·Hoe je documenten Versier met …
·Sneltoetsen Vervang in Microso…
  Related Articles
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe om bestanden te sorteren in het dial…
Hoe de Open voorbeeldvenster in Word for…
Hoe de Open voorbeeldvenster gebruiken i…
Hoe te Regelafstand Met Open Office Set 
Hoe je Automatisch inspringen gebruiken …
Hoe te Marges Met Open Office Set 
Hoe te Record Text Document Veranderinge…
  Software Articles
·Hoe maak je een TIFF- document converter…
·Hoe te Quicken installeren op een draagb…
·Hoe om bestanden tussen de Remote Deskto…
·Hoe maak je een Serial voor Get CS5 
·Hoe maak je een PDF opslaan met een tran…
·Hoe te streamen . Mov -bestanden met VLC…
·Hoe kan ik een macro in Excel 2010 maken…
·Hoe te openen SRT ondertitels in QuickTi…
·Hoe te Verticale tekst in een Word- docu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com