Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te Graph Software gebruiken in Excel
Microsoft Excel 2007 is een tool voor het organiseren, sorteren en grafiek enorme datasets . Excel kan u helpen bijhouden van budgetten , verkoopprognoses , beleggingen en belastingen . Indien ingevoerd in een spreadsheet , kan Excel te beheren en produceren een grafiek . Excel's " ribbon " ( de bovenste werkbalk ) bevat ingebouwde grafische software die professionele grafieken kunt maken in een paar klikken . U kunt selecteren welke gegevens u de grafiek wilt , en op maat die grafiek om uw publiek door het gebruik van veel functies van Excel voor het aanpassen van grafieken . Wat je nodig hebt
Excel 2007
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak je gegevens in twee kolommen . Bijvoorbeeld, als u het maken van grafieken van de verkoop verkopers ' in dollars , voer " John " in cel A2 , " Jim " in cel A3 , " Sue " in cel A4 , " 98 " in cel B2 , " 101 " in cel B3 , en " 156 " in cel B4 . kopen van 2

Voer titels voor uw kolommen met gegevens . In cel A1 , voert u " Naam van de Verkoper . " In cel B1 , voert u " Sales ( $ ) . "
3

Markeer het gehele gebied van data door links te klikken op cel A1 en de muis te slepen naar cel B4 .
< Br > 4

Kies "Invoegen - > grafiek " van boven lint , en selecteer het type grafiek dat u wilt weergeven. Voor dit voorbeeld selecteert u " Kolom - > 2 - D- kolom. " Andere keuzes die zou goed werken voor verkoopgegevens zijn cirkeldiagrammen of lijngrafieken .
5

Verander de manier waarop uw grafiek lijkt door te kiezen voor het tabblad " Lay-out " van het lint . Klik op de grafiek aspect u wilt dan veranderen klik "Format Selection " in de linkerbovenhoek van het lint . Bijvoorbeeld , als u een verloop in plaats van een stevige vulling , kies " Fill " en selecteer de " Gradient Fill " radioknop . U kunt ook de grens kleuren , stijlen en schaduwen te wijzigen via het tabblad " Opmaak Selection " .
6

Verander de manier waarop uw gegevens worden weergegeven door een optie van " Lay - > Etiketten - > Gegevenslabels " drop-down menu . Bijvoorbeeld , als u wilt Excel om het totale bedrag van de verkoop voor elke verkoper weergegeven in de grafiek in numerieke en grafische vorm , kiest u een optie als ' Centrum '.
7

Als je dat niet doet zoals het uiterlijk van uw grafiek ( bijvoorbeeld , u wilt een cirkeldiagram in plaats van een staafdiagram ) , ga naar " Hulpmiddelen voor grafieken - > Design " en kies " Change grafiek type" bij uiterst links .
8

uw invoergegevens Wijzig rechtstreeks in de cellen , en Excel zal de grafiek voor u veranderen . Bijvoorbeeld, als je ontdekt dat ' Sue ' een extra unit heeft verkocht sinds u begon om de grafiek te maken , te wijzigen cel B4 tot 157 .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Goal Seeker gebruiken i…
·Excel 2007 Pivot Table Tutoria…
·Hoe te Inhoud van Dataset naar…
·Ingebouwde bewerkingsfuncties …
·Inleiding tot Microsoft Excel …
·Hoe kan ik Excel leren gemakke…
·Zo plaatst u een Excel-werkbla…
·Hoe te voegen vervolgkeuzelijs…
·Hoe kan ik Excel spreadsheets …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe u een proxy gebruiken Met uTorrent 
·How to Get Rid van een Antispy Spyder 
·Hoe te Talen wijzigen in Microsoft Word …
·Malware , Adware en Spyware Removal 
·Hoe System Backup voor Vista Start 
·Hoe Web - Based Document Control Creëre…
·Hoe je grote bestanden Zip 
·Hoe maak je een audio track van een AVI …
·Wat voor soort software heb ik nodig voo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com