Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Inleiding tot Microsoft Excel Basic
Microsoft Excel is een onderdeel van de Microsoft Office productiviteit suite . De uitgebreide tools die door Excel kan de gebruiker om spreadsheets te maken , berekenen formules en creëer afbeeldingen om de gegevens ondersteunen . Het is een veel gebruikt door particulieren en bedrijven om alles van persoonlijke financiën te financials begrijpen voor jaarverslagen tot engineering en statistische gegevens . Voorafgaand aan het begrijpen van de geavanceerde functies in Excel te bieden heeft , is het relevant dat de basics zijn begrepen . Spreadsheets

Microsoft Excel
bevat spreadsheets . Het standaard aantal spreadsheets in elke werkmap is drie . Echter , meer kan worden toegevoegd indien nodig . Ze kunnen worden toegevoegd door met de rechtermuisknop te klikken op de naam van de spreadsheet in het tabblad , dan gaat ' Invoegen ', ' werkblad . " Elke spreadsheet bevat duizenden cellen die zijn gesorteerd in kolommen en rijen . Cellen kan worden aangepast aan grote aantallen en zelfs tekst tegemoet . Om de cel te vergroten of verkleinen, pak de rij-of kolomkop en dienovereenkomstig bewegen de lijn . Binnen elke cel is de mogelijkheid om een formule te voegen . De formules zijn al ingebouwd in Excel . Ze variëren van zeer eenvoudige formules voor engineering en wetenschappelijke formules . Gewoonlijk formules vereisen verscheidene iteraties te komen tot een antwoord op een stap in Excel vereist . Om toegang te krijgen tot de lijst met formules in Excel , klikt u op de " fx " knop .
Grafieken & grafieken

Een andere praktische eigenschap van Excel is de mogelijkheid om grafieken te maken en grafieken . De soorten kaarten verkrijgbaar zijn : bar , kolom , taart , lijn en vlak . De beschikbare grafieken zijn : scatter , voorraad , oppervlakte , donut , bel en radar . De informatie in de spreadsheet worden grafisch voorgesteld in de spreadsheet . Excel biedt ' wizards ' die de gebruiker stap voor stap te begeleiden bij het maken van een diagram of grafiek . Kenmerken van de tabellen en grafieken kunnen worden aangepast om de gepresenteerde informatie aan te passen . De informatie wordt gebruikt om het diagram of grafiek maken is gekoppeld aan de tabel die de ruwe data bevat . Wanneer de ruwe data wordt bijgewerkt , de grafiek updates dienovereenkomstig .
Formatteren

Excel
zorgt voor opmaak . Getallen kunnen worden opgemaakt als valuta , percentages en zelfs telefoon en sofi-nummers . In de nieuwere versies van Excel , kan een aantal worden omgezet naar een breuk . Tegelijkertijd kunnen complete cellen worden opgemaakt . Achtergrond van de cel kan worden gewezen op een andere kleur en de inhoud van de cel gespecialiseerde opmaak hebben . Nog verder , kan de opmaak van de cel afhankelijk van de resultaten van de formule cel . Er zijn knoppen in de werkbalk van Excel 's die opmaak cellen snel en eenvoudig te maken .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe je Radioactief verval bere…
·Dingen die je kunt doen met Mi…
·Hoe maak je een kolom of rij i…
·Hoe te Cijfers & Streepjes sor…
·Hoe om code te schrijven voor …
·Hoe te Midrange met Windows Ex…
·Hoe krijg je het Row Header te…
·Hoe op Auto - bevolken de Datu…
·Hoe maak ik een Trendline op e…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·U kunt huren in High Definition op iTune…
·Hoe te gebruiken Stinger om een virus te…
·Hoe Total Security Processen Delete 
·Hoe je tekstbestanden uploaden 
·Hoe maak je een pad invoegen in Word 200…
·Hoe te openen een sjabloon CV 
·Hoe om bestanden Update voor McAfee 8.5 
·Hoe te Contact Telefoonnummer Gegevens e…
·Hoe maak je een 3D- cirkel in Office 200…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com