Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te Etiketten Van Microsoft Excel Print
Labels afdrukken met behulp van Microsoft Excel is een geweldige manier om uren tijd besparen die u anders zou besteden handschrift labels . Of je nu het opstellen van een massale groep enveloppen te mailen naar vennoten of het organiseren van uw kantoor of thuis , afdrukken van etiketten is een snelle en eenvoudige manier om de klus te klaren. Wat je nodig hebt
Microsoft Word
Microsoft Excel
Etiketpapier
Printer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Stel uw Excel-document . Maak een kopregel door het intikken van de namen van elke kolom in de bovenste rij van die kolom . Bijvoorbeeld, als u afdrukt adresetiketten , het eerste vak in de eerste kolom zou "voornaam ontvanger " ( of "voornaam , " in het kort ) te zijn , zou het tweede vak genoemd worden "Achternaam , " dan" Postadres ", gevolgd door de boxen voor stad, staat en postcode . kopen van 2

Sla uw Excel-document . Klik op ' Bestand ', ' Opslaan als ' en kies een naam en locatie die gemakkelijk wordt herinnerd .
3

Open een leeg Microsoft Word-document . Je nodig hebt om Word- en Excel combineren om uw labels te maken .
4

Kies het label papier . Peel - en - stok label papier is verkrijgbaar bij elke kantoorboekhandel .
5

Maak de labels . Klik op 'Extra ', ' Brieven en verzendlijsten " en " Wizard Afdruk samenvoegen . "Choose " Etiketten " uit de lijst met opties . Volg de aanwijzingen op basis van het soort etiketten u wilt afdrukken . Controleer de verpakking van uw papier kwam om het merk en het productnummer vinden . U kunt verschillende label leveranciers uit het drop - down box ( als u Avery etiketten gekocht , selecteer Avery uit de lijst vendor ) te selecteren , en je krijgt een lijst met nummers om uit te kiezen te zien . Het selecteren van het juiste type product zal u helpen een perfecte afdruktaak te garanderen . Of , als je niet het type product in de lijst te zien , kunt u de lijst vendor houden op de standaard ( Microsoft ) en kies de optie die het beste past . Bijvoorbeeld , als uw etiketten komen 30 naar een pagina , je zou de " 30 per pagina " optie te kiezen .
6

Selecteer uw ontvangers . Klik op " Adressen selecteren " en kies " Gebruik bestaande lijst " om de informatie te gebruiken van uw Excel- spreadsheet . In de pop - up box , blader naar het Excel- spreadsheet die u in stap 2 opgeslagen . Markeer de juiste spreadsheet en klik op 'Openen'. In de pop - up box , klikt u op de eerste beschikbare optie , en zorg ervoor dat het vakje " Eerste rij met gegevens bevat kolomkoppen " gemarkeerd is ( dit zal uw kop houden rij op zijn plaats ) .
7

Stel uw etiketten te kunnen lezen . Bij het ​​samenvoegen doos Geadresseerden , beginnen te klikken op de items in de kopregel in te voegen in elk label . Bijvoorbeeld , zult u op " Voornaam ", "Achternaam " op de eerste rij , druk op "Enter " om een ​​nieuwe rij te beginnen , klik op " Postadres ", druk op " Enter " weer , en klik vervolgens op "City ", " Staat" en " postcode . " Zorg ervoor dat alle passende ruimten , zoals het invoeren van een spatie tussen voer " Voornaam" en "Achternaam . " Klik op " , OK " als je klaar bent
8

Laad papier in de printer . . Als u niet zeker weet hoe u het papier , maak een pen of potlood markering op een zijde van een regelmatige stuk papier en een testafdruk maakt . Letten op waar het merk is wanneer u het papier te plaatsen, zodat u het label papier correct geladen .
9

Print uw etiketten . Als alles ziet er gewoon recht op " File ", "Afdrukken" en kies uw printer. Als u meerdere pagina's van labels , wilt u misschien overwegen om te beginnen door gewoon het afdrukken van de eerste pagina om ervoor te zorgen dat het lijkt OK voordat u de rest van het project . Zodra u het aantal af te drukken pagina hebt geselecteerd , klikt u op OK om de afdruktaak te starten .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik een lijst maken met…
·Hoe om te leren Geavanceerde E…
·Het gebruik van Microsoft Exce…
·Hoe kan ik Excel spreadsheets …
·Hoe maak je een Home Inspectie…
·Hoe Word Mailing Labels unmerg…
·Hoe te Filemaker Pro 7 exporte…
·Hoe kan ik Excel -functies Run…
·Hoe te Voeg een XML- kaart om …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te berekenen Z2 in Excel 
·Hoe maak je een PSP converteren naar PDF…
·Hoe kan ik Maak gratis spellen op de PC …
·Ad - Aware Installatie 
·Hoe te Strings Extract Van Bin Bestanden…
·Problemen met geluid opnemen op een Hype…
·Hoe maak je een ATI Overdrive Lock 
·Hoe te Video_TS converteren naar WMV -fo…
·Hoe te PRC Amazon Kindle bestanden te co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com