Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Excel 2007 Tips voor beginners
Microsoft Excel 2007 is een populaire spreadsheet-programma meegeleverd met Microsoft Office 2007-software -pakket . Excel 2007 is een krachtig programma dat gebruikers in staat stelt om taken zoals het organiseren van gegevens , het uitvoeren van berekeningen en het maken van grafieken doen . Excel kan een waardevol instrument te zijn , zelfs voor beginners die nog nooit een spreadsheet programma hebt gebruikt . Cellen selecteren

Een van de meest elementaire taken die je zal moeten uitvoeren tijdens het gebruik van Excel is het selecteren van data cellen om gegevens in te voeren of te verwijderen . Om een ​​enkele data cel te selecteren , alles wat je hoeft te doen is de linker muisknop op de betreffende cel . U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op een cel om een ​​drop- down menu met opties die u toelaat om verschillende bewerkingen op de cel , zoals deze te verwijderen, kopiëren en plakken uit te voeren brengen . Om meerdere cellen te selecteren, houdt u en met de linkermuisknop op een enkele cel , sleep de muis over het blok cellen die u wilt selecteren . Indien u wenst om cellen die niet aan elkaar grenzen zijn te selecteren , kunt u houd de Ctrl -toets en vervolgens met de linkermuisknop op elke individuele cellen om ze allemaal tegelijk te selecteren . Wilt u alle cellen in een bepaalde rij of kolom te selecteren , klikt u op de rij of kolom naam aan de linkerkant of bovenkant van het werkblad . Om alle gegevens in het blad klik op de knop in de linker bovenhoek boven rij 1 en links van kolom A.
Werkbladen

selecteren Wanneer u opent Excel , krijgt u een lege werkmap met drie werkbladen . Als je kijkt naar de onderkant van het programma scherm , zult u merken tabbladen voor vel 1 , 2 en 3 . Door te klikken op de tabbladen , kunt u wisselen tussen de werkbladen die elk een verschillende set van data . Het gebruik van meerdere werkbladen kunnen helpen bij het organiseren verschillende sets van gegevens die op elkaar betrokken zijn . Bijvoorbeeld , als u wilt bijhouden van een persoonlijke fitness routine in de loop van een aantal jaren houden , je zou een nieuw werkblad voor elk jaar te maken . Om een nieuw werkblad te maken , klik met de rechtermuisknop op een tabblad en selecteer " Invoegen " en vervolgens op " OK . " ( Nieuw werkblad moet worden geselecteerd als de standaard insert optie . ) U kunt de namen van uw wijzigen werkbladen door te dubbelklikken op de naam van het blad en vervolgens te typen in een nieuwe naam .
bewaken tegen fouten

een onvermijdelijk onderdeel van het gebruik van een programma zoals Excel is dat je soms fouten zal maken of bewerkingen uitvoeren door een ongeval . Een uiterst belangrijke functie om te leren in uitblinken is het commando " Undo " , waarmee u de laatste bewerking die u uitgevoerd ongedaan te maken . Om een actie ongedaan te maken houdt u controle en druk op de toets "Z " . U kunt ingedrukt houden controle en blijven drukken op " Z " om meerdere acties die je nam ongedaan . Als u een actie wilt overdoen , houdt u de Control-toets ingedrukt en druk op de "Y " . Een ander belangrijk onderdeel van de bewaking tegen fouten wordt regelmatig uw spreadsheet opslaan , zodat u kunt stoppen en laad je de meest recente versie als je fouten maakt . Om uw werkblad op te slaan , klikt u op het Windows- pictogram en klik op "Opslaan . " Als u wilt dat uw spreadsheet om compatibel met oudere versies van Excel zijn , klik op " Opslaan als " en selecteer vervolgens " Excel 97-2003 . "

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Column Letters & Cijfer…
·Hoe te Pivot Tables Met behulp…
·Hoe het nu de Excel 2007 Pivot…
·Hoe kan ik Excel 2007 document…
·Hoe maak je een drop-down box …
·Hoe te Macro's voor grafieken …
·Hoe maak je een budget met Exc…
·Microsoft Excel Oefeningen voo…
·Hoe kan ik een Excel-bestand o…
  Related Articles
Hoe te Themes gebruiken in Word 2007 
Hoe te Document Inspector gebruiken in W…
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Bewerken 
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Pick 
Hoe Word 2007 Document Thema's bewerken 
Hoe Word 2007 Bouwstenen Gebruik 
Hoe Word 2007 Smart Documents Creëren 
Hoe te bewerken in Word 2007 
Hoe naar Bekijken en afdrukken in Word 2…
  Software Articles
·Hoe maak je een PDF- bestand met OpenOff…
·Hoe Bewerken in Stardust in Photoshop 
·Hoe je kleur toe te voegen aan een gesca…
·Wat is Windows Media DRM ? 
·Sonar & Echografie Projecten 
·Hoe te Reason Logic Rewire Pro 
·Hoe te Flare Skins gebruiken in RoboHelp…
·Hoe kan ik een DVD Met VLC Media Player …
·Is het veilig om een bestandsextensie in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com