Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een tabel die maakt keuzes in Excel 2007 maken
Microsoft Excel is een populair programma voor het opslaan en manipuleren van grote gegevenssets . De zuilvormige structuur van een spreadsheet is een logische indeling voor interactie met getallen , lijsten en andere content . Terwijl het programma wordt vaak gebruikt om data op te slaan en berekeningen uit te voeren , Excel beschikt ook commando's om krachtige algoritmes beslissing draaien . Een Excel-tabel in staat is keuzes maken op basis van vooraf ingestelde condities . Goed ontworpen , kan Excel drastisch te verminderen tijd door het invullen van beslissingen doorgaans door de gebruiker handmatig afgehandeld . De complexiteit van de keuzes bepaald door een Excel-tabel wordt alleen beperkt door programmeer ervaring en creativiteit . Wat je nodig hebt
Microsoft Excel 2007
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal het type van de keuzes die je in Excel te maken op basis van uw gegevens wilt . Bijvoorbeeld , kan het programma de beste verzendkosten voor een item op basis van het gewicht van het item te beslissen .

Open Excel .
3

2 Voer de gegevens die zullen worden geanalyseerd door Excel om keuzes te maken . Bijvoorbeeld , als u wilt dat het programma automatisch te beslissen wat een verzendkosten in rekening gebracht moet worden voor een item , typt u in een lijst met items in kolom A. Voer het gewicht van elk item in kolom B. De finale tafel moet naam van een item en het gewicht hebben voor elke rij .

Klik 4 in cel C1 . Dit is de eerste lege cel voor het eerste punt na de naam van het item en het gewicht .

Type 5 een gelijk -teken ( " = " ) . Dit vertelt Excel dat een formule wordt gebouwd in die cel . Alle Excel-formules beginnen met een gelijkteken .

Type 6 het woord " indien " . De " if ( ) " functie in Excel is het meest krachtige en veelzijdige instrument voor besluitvorming biedt het programma .

Type 7 een open haakje . Deze begint de " if ( ) " verklaring die keuzes zal maken voor de tafel .

Type 8 in een toestand die het item verzendkosten bepaalt . Bijvoorbeeld , als u bieden twee verzendkosten , beschouwen het gewicht in cel B1 die hen scheidt . Misschien alle items dan £ 5 $ 10 kosten voor verzenden , maar verder is de verzendkosten is $ 5 . In dit geval , de conditie is " B1 > 5 " .

Type 9 een komma .

Type 10 het resultaat van de beslissing als aan de voorwaarde wordt voldaan . In dit voorbeeld , als het gewicht is meer dan £ 5 , het resultaat is " 10 " voor de verzendkosten . Zo typt u het getal 10 . Typ een komma .

Type 11 het resultaat van de beslissing als de voorwaarde mislukt . Als het gewicht niet meer dan £ 5 , dan is de scheepvaart is vijf dollar . Voer " 5 " .

Type 12 een haakje sluiten , druk dan op de toets " Enter " . De cel is nu het maken van een beslissing voor het eerste punt van de verzendkosten op basis van zijn gewicht .
13

Beweeg de muis over de rechterbenedenhoek van de cel . De muiscursor verandert in een zwart plus ( + ) teken .
14

Klik en houd de linkermuisknop ingedrukt . Sleep recht naar beneden in kolom C totdat u de laatste rij welk item bevat bereiken . De " if ( ) " verklaring wordt gekopieerd naar alle andere items . Het resultaat is een volledige Excel-tabel die individueel een keuze maakt voor de verzendkosten op elk item .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Problemen met afdrukken in Exc…
·Hoe maak je een twee gepaarde …
·Hoe kan ik dubbele rijen In Ex…
·Hoe maak je een regel toevoege…
·Hoe te Angles van Right drieho…
·Hoe maak je een Cell Specifiek…
·Hoe maak je Center in een rij …
·Hoe meer punten Zichtbaar op S…
·Hoe u met Visual Basic gebruik…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Windows 7 Office 2007 Minimum Requiremen…
·Hoe je PS3 Game -bestanden samenvoegen 
·Wat is een uitgebreide grafiek in Excel …
·Wat is de extensie Sdp ? 
·Hoe een vCard- bestand maken 
·Hoe maak je een codec in Windows Media C…
·Hoe naar Mount een DVD 
·Hoe een MPEG4 branden op DVD 
·Corel Wordperfect naar Word-conversie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com