Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te Creatieve Excel 2007 Projecten Ontwerp
Microsoft Excel 2007 is een belangrijke stap vooruit in dit populaire lijn van spreadsheetprogramma's , maar de leercurve voor dit programma kan heel steil . Een van de beste manieren om nieuwe gebruikers en upgraders gebruikt om de kenmerken van het programma te krijgen is om die gebruikers met verschillende interessante projecten . Leren over Excel 2007 is een ding , maar eigenlijk werken met het programma is iets heel anders . Door het toekennen van interessante projecten , kunt u uw gebruikers krijgen snel aan de slag . Instructies
1

Maak een project dat uw gebruikers interessant en nuttig zult vinden . Enkele voorbeelden van interessante en nuttige projecten die Microsoft Excel gebruiken, zijn het creëren van een gezinsbudget , het bouwen van een gedetailleerd medisch dossier en zelfs het creëren van een huishouden inventaris . Deze projecten maken allemaal gebruik van de basis- en de meer geavanceerde functies van Microsoft Excel 2007 . Kopen van 2

Meld u aan op de website van Microsoft en zoek naar templates speciaal ontworpen voor Excel 2007 . Sjablonen maken het werken met Excel makkelijker voor nieuwkomers en ervaren gebruikers , omdat deze templates automatiseren van een groot deel van het proces . Bijvoorbeeld , kan een budget spreadsheet formules ingebouwd om het verschil tussen de verwachte kosten en werkelijke kosten te berekenen , terwijl een product inventaris spreadsheet een formule voor het berekenen van de totale kosten van een bestelling op basis van het aantal eenheden besteld en de prijs van kan hebben elke eenheid .
3

Maak een paar nieuwe spreadsheets met behulp van de sjablonen die u hebt gedownload . Geef elk van uw nieuwe spreadsheets een beschrijvende naam , zoals " Budget Spreadsheet " of " Inventory Spreadsheet . " Sta gebruikers toe om te werken met de spreadsheet om hun eigen familie budget of het eigen huishouden inventaris maken .
4

Maak extra spreadsheets met behulp van de vaardigheden die je leert van de oorspronkelijke sjablonen . Zoals u op elke cel klikt , krijgt u de formule die gebruikt werd om die cel te creëren zien . Dit maakt het gemakkelijk om te leren van de syntaxis die nodig is om uw eigen spreadsheets te maken als je niet beschikt over een template beschikbaar .
5

Stimuleer uw medewerkers om diep ingaan op enkele van de meer ongewone spreadsheet templates , zoals de bloeddruk tracker voor Excel 2007 . Deze innovatieve sjablonen kunnen gebruikers hun bloeddruk nummers elke dag input en volgen hun vooruitgang als zij maatregelen nemen om hun fysieke conditie te verbeteren . Gebruikers kunnen toevoegen aan het nut van de spreadsheet template met behulp van het in kaart brengen van functies in Excel 2007 een gebruiksvriendelijke grafiek van de dagelijkse bloeddruk te creëren .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe de Field Properties Change…
·Hoe je Custom Color Save in MS…
·Hoe kan ik een factuur in Maak…
·Formaat voor Double Window env…
·Hoe te Covariantie berekenen i…
·Hoe een tabel in Word met Exce…
·Hoe de schuifbalk voor Breuken…
·Hoe maak je een Border in Exce…
·Hoe om te doen Bubble Plots op…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je audio tracks rippen van een DVD 
·Wat zijn Comodo Filter Inzendingen 
·How to Get Rid van Symantec anti - virus…
·Hoe maak je een Stencil Met Photoshop CS…
·Hoe maak je een absolute verwijzing in E…
·Hoe maak je Stuur een Powerpoint Slide d…
·Hoe maak je Checksum 's een bestand Bere…
·Kubisme in Photoshop 
·Verschil tussen Client Side & Server Sid…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com