Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Formaat voor Double Window enveloppen in Excel
Dubbele venster enveloppen zijn bedoeld om aan te tonen zowel de ontvanger en het adres van de afzender afgedrukt op het papier in de envelop . Formatteren van een Excel-werkblad om ervoor te zorgen deze informatie correct is weergegeven in een envelop is niet erg moeilijk als je de marges eerst passen . U kunt de adressen in afzonderlijke cellen bij de bovenkant van het werkblad of in een tekstvak . De adresgegevens moeten goed zichtbaar , zonder dat vertrouwelijke gegevens die door de ramen . Met behulp Marges

In de meeste gevallen , het aanpassen van de pagina marges aan de boven -en linkerkant van een Excel-werkblad naar " 0.5 " inch is voldoende om de eerste rij van een Excel-werkblad af te stemmen op de bovenste venster in de envelop . Aan het adres van de ontvanger af te stemmen in het tweede venster , laat dan een lege rij tussen het en het retouradres , pas dan de hoogte van deze lege rij als dat nodig is. Papier in een envelop heeft de neiging te verschuiven tijdens de bevalling , dus zorg ervoor dat de marges zijn breed genoeg om elke beweging tegemoet . Wijzig de marges door het selecteren van " Aangepaste marges " van de groep Pagina-instelling op het tabblad Pagina -outs .
Celopmaak

samenvoegen cellen
samen laat je hun grootte wijzigen zonder die de grootte van andere cellen in het werkblad . Bijvoorbeeld , kunt u twee cellen samen te voegen tot een lange adres tegemoet zonder dat de kolombreedte . Om cellen samen te voegen , sleept u de cursor over een of meer aangrenzende cellen , selecteert u " Samenvoegen en centreren " van de groep Uitlijning op het tabblad Start , selecteer vervolgens " Cellen samenvoegen " uit de lijst met beschikbare opties .

tekstvakken

Als u een Excel-werkblad reeds hebben afgerond en willen niet om eventuele wijzigingen aan de cellen te maken , gebruikt u een of twee tekstvakken om de tekst die moet omvatten worden gezien door de vensters in enveloppen . Gebruik de heersers over de boven-en linkerkant van het werkblad aan de tekstvakken te positioneren in hun juiste locaties . Als u een Word-document al hebt opgemaakt voor de vensters in enveloppen , kopieert u de adressen uit het Word-document , ze vervolgens plakken in een tekstvak uitgelijnd in de rechterbovenhoek van het werkblad , op voorwaarde dat het werkblad marges zijn dezelfde als de marges op het Word-document .
Tekstopmaak

maken van het lettertype groter of kleiner is een snelle manier om ervoor te zorgen dat de tekst zal verschijnen in het venster envelop , in plaats van het aanpassen van de marges of celgrootte . Om de tekst in een cel , klikt u op de cel . Om meer dan een cel op te maken op een moment , sleep de cursor over de cellen . U kunt de opmaak van de afzonderlijke woorden in een cel ook wijzigen door de cursor te slepen over die woorden . Verander het lettertype en de lettergrootte met behulp van de beschikbare opties in de groep Lettertype van het tabblad Start .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een Microsoft Exce…
·Hoe kan ik Excel spreadsheets …
·Hoe maak je een optie Group in…
·Hoe maak je een Weighted Avera…
·Hoe maak je een statisch Datum…
·Hoe te Koptekstrijen herhalen …
·Hoe te gebruiken Excel-werkbla…
·Excel Filters Tutorial 
·Hoe maak je een Macro's gebrui…
  Related Articles
Het opmaken van tekst in Word 2003 
Hoe de § § opmaken in Word 2007 
Hoe maak je een tabel in Word 2007 
Hoe om te sparen in Rich Text Format ( R…
Hoe maak je Word 2007 opslaan in Word 20…
Hoe kan ik een Word- document wijzigen n…
Hoe het standaard bestandsformaat in Wor…
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe maak je een roman Format 
  Software Articles
·Hoe om te leren MS Publisher 
·Hoe te Doodles in Photoshop Maak 
·Een back-up XP naar een Network Drive 
·Wat is VAIO Care ? 
·Hoe kan ik een FR Bestand openen 
·Hoe je drie beelden samen te mengen in P…
·Hoe te CSV Columns Verwijder 
·Hoe te Plaats de Document Creation Date …
·Hoe maak je een Certificate of License C…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com