Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik Excel Formules Berekenen Met Meerdere pagina's
Terwijl aanvankelijk het lijkt misschien ingewikkeld , het berekenen van formules over multiples pagina's in Excel is eigenlijk heel simpel . Als u een formule in een enkel werkblad creëert u celverwijzingen in te voeren in de formule . Bijvoorbeeld , om een bedrag te krijgen voor de cellen A1 en B1 u de formule = SOM ( : B1 A1 ) in te voeren . Een formule waarmee meerdere pagina's hoeft u alleen maar een werkblad verwijzing naast de celverwijzing bevatten kruist creëren . Wanneer u verwijzen naar dezelfde cel of celbereik in meerdere werkbladen , Microsoft noemt dit een " 3 -verwijzing . " Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
Toon Meer Aanwijzingen
3 - D Referentie : . Contiguous werkbladen
1

Maak een Excel-werkmap met vier werkbladen kopen van 2

Voer een numerieke waarde in cel A1 van Blad2 , Blad3 en Blad4 . Begin met het maken van een eenvoudige formule te vatten waarden tegenover deze drie werkbladen .
3

In elke cel op Blad1 voer een gelijk-teken gevolgd door uw functie en een haakje openen . Voor ons voorbeeld , voert u " = SUM ( " .
4

Klik op het tabblad " Blad2 " aan de onderkant van uw werkmap en selecteert u de cel in Blad2 dat u wilt opnemen in uw som . voor ons voorbeeld gebruiken cel A1 .
5

Houd de shift-toets ingedrukt en klik op het tabblad " Blad4 " . de formule updates naar dezelfde cel op Blad4 die u voor Blad2 geselecteerd zijn . Volledige . de formule door het invoeren van een haakje sluiten Uw formule ziet er als volgt uit: = SOM ( Blad2 : ! Blad4 A1 ) . deze formule vat de waarden in cel A1 op Blad2 , Blad3 en Blad4 Let op het formaat van de resulterende formule The . . dubbele punt tussen de plaat namen geeft aan dat de formule omvat alle bladen uit Sheet2 via Blad4
3 - D Referentie : . Selected Werkbladen
6

In een andere cel op Blad1 voeren " = SOM ( " . voor dit voorbeeld , kortom cel A1 op Blad2 met cel A1 op Blad4 . Ditmaal in plaats van te klikken op de cellen om hen voor de formule te selecteren , voert u het werkblad en de celverwijzingen direct
7 .

Voer het eerste argument voor de som . het eerste argument is " Blad2 ! A1 " . In dit geval , " Blad2 ! " is het werkblad referentie en " A1 " is de celverwijzing .
8

Voer een komma , gevolgd door het tweede argument . het tweede argument is " Blad4 ! A1 " , waarbij " Blad4 ! " is het werkblad referentie en " A1 " is de celverwijzing .
9

Enter een haakje sluiten Uw complete formule ziet er als volgt uit: . . . = SOM ( ! Sheet2! A1 , Blad4 A1 ) deze formule zal een samenvatting van de A1 cellen op Blad2 en Blad4 en exclusief de waarde in cel A1 op Sheet3 Merk op hoe de indeling van deze formule verschilt van de vorige formule . de referenties worden gescheiden door een komma , wat aangeeft dat alleen de opgegeven referenties zijn opgenomen in de berekening .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Excel VBA Controle Tutorial 
·Microsoft Excel : Hoe ontbreke…
·Hoe kan ik Excel Lookup Gebrui…
·Manieren om gegevens uit Excel…
·Hoe maak je een histogram in E…
·Hoe te bekijken Excel-gegevens…
·Hoe de pagina draaien in Excel…
·Oefeningen om Excel 2007 Prakt…
·Hoe je MS Word Tekstinvoer Maa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je foto's in Outlook Express co…
·Hoe je cijfers converteren naar Woorden …
·Hoe te voegen een AVI Into PowerPoint 20…
·Hoe je tekst samenvoegen Van Twee Kolomm…
·Hoe te installeren Microsoft Small Busin…
·Hoe je meerdere pagina's PDF- documenten…
·Hoe maak je een groepschat op Start Skyp…
·Hoe verander je de uitgaande server poor…
·Een Upspecified fout opgetreden tijdens …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com