Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe naar MS Excel te gebruiken als een wetenschappelijke rekenmachine
De Microsoft Excel-spreadsheet applicatie kan niet alleen grafieken eenvoudig , maar het kan helpen bij het vereenvoudigen van de organisatie van uw experimentele gegevens . Zodra de gegevens zijn geordend en stroomvorm opgenomen , moet je gewoon uit te printen voor gebruik in een van uw presentaties . Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
Toon Meer Aanwijzingen
Berekening

Type 1 " X = " in cel A1 , en je Y = vergelijking in cel B1

Ingang 2 uw onafhankelijke variabelen beginnen in cel A2 en bewegende omlaag . Op een grafiek , zouden dit de getallen langs de X-as .

Klik 3 in cel B2 en typ een gelijkteken ( = ) en typ uw functie in die cel . De meeste toetsen op een wetenschappelijke rekenmachine zijn functies die Excel kan herkennen . Bijvoorbeeld , = Log ( A2 ) geeft de logaritme van X in A2 , = Tan ( A2 ) geeft de Tangent . U kunt de Functie-Assistent , die zich onder het menu Invoegen ook gebruiken . Wanneer de functie is ingevoerd , drukt u op Enter .
4

Verplaats de cursor naar cel B2 en klik op het kleine zwarte hendel in de rechter bovenhoek van de cel . Sleep die hendel naar beneden om de cellen hieronder in te vullen met uw vergelijking . Wanneer u de muisknop loslaat , zullen de cellen worden gevuld met de resultaten van uw vergelijking.
5

Controleer of de resultaten correct zijn. Gebruik een handvol lege cellen om uw formule te breken en controleer of de resultaten die je krijgt juist zijn .

Move 6 in kolom C en maak een andere vergelijking als dat nodig is . Herhaal , het verschuiven nog een kolom rechts , voor zoveel vergelijkingen als je hebt .
Graphing
7

Klik en sleep om de " Y = " selecteren gegevens die u wilt grafiek. Om de grafiek van meerdere sets , houd shift en selecteer uw aanvullende sets .
8

Klik op de knop Grafiek op de werkbalk Excel of lint. De Wizard Grafiek verschijnt . U kunt ook de wizard Grafieken vinden als je " Grafiek " in het menu Invoegen te selecteren .
9

Selecteer " Lijn grafiek , " of wat dan ook type grafiek je gericht in kaart te brengen . Klik op 'Volgende'.
10

Klik op het tabblad Reeks , en de serie verschijnt . Klik op het pictogram in het veld gemarkeerd Category ( X ) etiketten . Selecteer de gegevens in kolom A , vervolgens op het pictogram voor de tweede keer . Breng eventueel wijzigingen in uw reeks door ze te selecteren uit het tekstvak .

Als u wilt een tweede lijn toe te voegen aan de grafiek op dit punt , klikt u op Toevoegen onder het vak Series en kies de door te klikken op de set gegevens pictogram in de Waarden : veld . Wanneer de grafiek is klaar , klik op "Volgende . "
11

Controleer de verschillende tabbladen om de opties van uw grafiek toevoegen of verwijderen . Bijvoorbeeld , als je alleen het in kaart brengen van een set gegevens , je moet het etiket op het eerste tabblad , maar u kunt de legenda te verwijderen op het tabblad Legenda . Als u klaar bent , klikt u op ' Next '.
12

Kies of u de grafiek zijn eigen blad , of een afbeelding op dezelfde pagina als de data te maken . Klik op " Finish ".
13

rechtermuisknop op een van uw gegevens punten , en selecteer " Format Data Series . " Kijk door de tabbladen en maak eventuele wijzigingen die u wilt . Zoals het toevoegen van Y error bars of het veranderen van de kleur van de datalijn .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een procent van ee…
·Voordelen van Microsoft Excel 
·Het leren van de IF /Dan berek…
·Wat is Auto Fill in Excel ? 
·Hoe te Superscript Snelkoppeli…
·Hoe kan ik Excel converteren n…
·Hoe te Labels behulp van Excel…
·Hoe maak je een nieuwe databas…
·Hoe kan ik Excel Spreadsheets …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Bijbel Lezen Plannen Zet in de Ke…
·Hoe de Unreal Engine Tweak 
·Hoe maak je een Lotus 123 Bestand import…
·Hoe maak je Contrast om een ​​foto in Ph…
·Hoe te converteren naar een PowerPoint 2…
·Hoe je Photoshop Elements Projecten bran…
·Hoe maak je een SELECT-instructie invoeg…
·Hoe je A Capella maken met Cool Edit Pro…
·Hoe te werken met Strings in PowerShell 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com