Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je tijd berekenen in Excel 2007
Bedrijven moeten vaak tijden te berekenen voor facturen en werknemer urenstaten in Excel spreadsheets . Om tijd te berekenen in Excel 2007 en hebben het correct worden weergegeven , moet u eenvoudige formules schrijven en wijzigen in Excel 2007 's cel - opmaakopties . De stappen zijn eenvoudig , maar de precisie is de sleutel . Onjuiste celopmaak zullen valse of onbruikbaar tijdberekeningen terugkeren . Instructies
1

Open het Excel 2007-document waarin u wilt tijd berekeningen bevatten . Kopen van 2

Voer rubrieken voor uw berekening columns . Bijvoorbeeld , in een nieuwe Excel 2007 -spreadsheet , zou je typt "Start " in cel A1 , "End " in cel B1 , en " Total " in cel C1 .
3

Voer starten en eindtijden in de cellen onder de eerste twee rubrieken die u hebt toegevoegd . Typ bijvoorbeeld 11:30 in cel A2 en 12:15 in cel B2 . Voer altijd AM en PM na de tijd , tenzij u gebruik maakt van 24 - uurs klok
4

Insert formules in de derde kolom van verschil in tijd berekenen : . Als je begin-en eindtijden in cellen A2 en B2 , respectievelijk , in cel C2 zou je " = B2 - A2 " ( zonder de aanhalingstekens ) te typen om het later af te trekken in cel B2 uit de vroegere tijd in cel A2 .

wijziging 5 de cel opmaak van de kolommen met betrekking tot tijd berekeningen . Tenzij je dit doet , ziet u mogelijk onjuiste of geen resultaten in de cellen van de tijd kolomtotalen , hoewel een formule is nog steeds zichtbaar in de formulebalk wanneer u een cel klikt in die kolom . Om een time- sheet - stijl weergave van de tijd doet, zul je twee verschillende tijdformaten nodig . Selecteer de cellen met de begin-en eindtijd en klik op het vakje bij de rechterbenedenhoek van de groep " Nummer " op het tabblad "Home " . De "Celeigenschappen " dialoogvenster verschijnt . Op het tabblad " Numbers " , selecteer " Time " van de "Categorie " lijst , en selecteer " 01:30 " van de "Type " lijst . Klik op OK om terug te keren naar het werkblad .
6

Selecteer de cellen met de berekende tijd totalen en klik nogmaals op het vak in de rechterbenedenhoek van de groep " nummer " . Selecteer de categorie " Time " , maar nu op het tweede item in de "Type " lijst , " 13:30 . " Klik op OK . De cellen rechts van de start-en eindtijden moet nu het verschil in tijd in uren en minuten . Bijvoorbeeld , voor een tijd van 11:30 in cel A2 en 12:15 in cel B2 , cel C2 wordt " 00:45 " weergegeven.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Microsoft Excel Problemen oplo…
·Hoe de Durbin - Watson Statist…
·Hoe om te doen productiemogeli…
·Hoe maak je een alfabetische M…
·Hoe te delen Excel Spreadsheet…
·Excel-werkblad Project Ideeën…
·Hoe maak je een drop - down li…
·Hoe u informatie integreren na…
·Wat zijn de stappen om een som…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Shut Down Spyware Doctor 
·Hoe te Contactpersonen importeren uit Ex…
·Hoe maak je een Cartoon E - Card 
·Wat zijn de bestandsextensies voor Excel…
·Hoe te Borstels maken van mijn eigen pen…
·Windows Clean Up Programma's 
·Voordelen & Nadelen van Oracle SQL 
·Hoe afdrukken van een Small Card 
·Computer Backup Strategieën 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com