Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Windows Clean Up Programma's
Microsoft Windows is een software besturingssysteem en grafische user interface die gevonden kunnen worden op pc's in de vorm van Windows XP , Windows Vista en Windows 7 (samen met eerdere versies ) . Af en toe , het besturingssysteem vereist opruimen te zorgen dat het optimaal draait . Door het downloaden of het kopen van Windows cleanup -programma's , kunt u ervoor zorgen dat uw computer vrij is van oude , ongebruikte programma's , pictogrammen en startup items . CCleaner

CCleaner
is een gratis Windows- schoonmaakprogramma dat is snel en gemakkelijk te gebruiken . Het programma gaat snel door al uw internetbrowsers aan de geschiedenis, cookies en geschiedenis formulier toegang tot ruimte op uw computer te verwijderen . CCleaner kunt bestanden downloaden die niet zal verwijderen uit de Prullenbak of tijdelijke bestanden te verwijderen , en het kan opruimen oude en ongebruikte items op het Windows-register ook. Dit programma kan ook tijdelijke bestanden gegenereerd door toepassingen van derden , zoals Microsoft Office of Adobe Acrobat te verwijderen . Het programma is beschikbaar voor een gratis download op de Piriform website ( zie "Bronnen" ) maar een donatie wordt aangemoedigd .
CleanUp !

CleanUp
! is een eenvoudig programma dat zich richt op het opruimen schijfruimte af op uw harde schijf . Het programma vermindert de rommel op de computer zoals Web tijdelijke bestanden , het legen van de prullenbak en bestanden gevonden in uw tijdelijke mappen . CleanUp ! doet dit stevig zodat hackers inhoud van de bestanden kan ophalen . Zoals met CCleaner , het programma is gratis maar een donatie wordt gestimuleerd vanuit de Steven Gould website ( zie "Bronnen" ) .
Wipe

ander gratis tool voor het reinigen van uw besturingssysteem is Wipe . Veeg heeft een toepasselijke naam als het wipe-out van de sporen achtergelaten door gebruikers in veel verschillende programma's . Het programma verwijdert browsegeschiedenis , tijdelijke internetbestanden , cache miniaturen van foto's en diverse andere gebieden . Veeg tracks die Windows verzamelt van uw computer gebruik verwijdert en het trashes de tracks naar honderden andere softwaretoepassingen . Het programma wordt regelmatig bijgewerkt , en het werkt op alle versies van Windows . Het is beschikbaar voor download op de Scan Met website ( zie "Bronnen" ) .
Win Cleaner

Deze Windows reinigingsprogramma
is al een aantal jaren ( het is nu aan zijn 11e versie ) , en het heeft een 30 dagen probeerversie verkrijgbaar met een upgrade naar de volledige versie mogelijk ( zie "Bronnen" ) . Dit programma adverteert dat in een klik kan het opstarten van het systeem keer versnellen , stabiliteit en kracht te herstellen en de algemene prestaties van de pc te verbeteren . Zij doet dit op dezelfde wijze als de andere programma's , door het opruimen van Internet rommel , het verwijderen van onnodige toepassingen uit het opstarten en het opruimen van het register . Het programma werkt op Windows 2000 , XP , 2003 , Vista en Windows 7 .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te converteren Courier E-m…
·Hoe te gebruiken Nero BackItUp…
·Hoe kan ik zoeken en vervangen…
·Hoe kan ik een audio-boek opsl…
·Hoe te Archive Word-documenten…
·Hoe om bestanden te Deinterlac…
·Hoe DVD- schijven wissen 
·De voordelen van de Public Key…
·Hoe verwijder ik Lavasoft mapp…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe het opzetten van een Mail Merge gege…
Hoe maak je een toetsenbord taal in Wind…
Hoe de schermresolutie in Microsoft Wind…
Hoe te Fonts in Windows XP installeren 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
Hoe maak je visitekaartjes met behulp va…
Hoe je verloren gegevens in Windows XP h…
  Software Articles
·Hoe te Genummerde Coupons in Word maken 
·Hoe kan ik Skype op een computer 
·Hoe te gebruiken Microsoft Excel om een …
·Hoe Look Up Velden in OpenOffice Base 
·Hoe maak je een Concentric grafiek op ee…
·Media Player Update- album info 
·Zone Alarm Antivirus Zal niet worden uit…
·Hoe DVD Synchroniseren met Media Player 
·Hoe de productcode Reset in Microsoft Wo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com