Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik een Excel-werkblad maken voor een Home Budget
Microsoft Excel is een populaire spreadsheet-applicatie . Het organiseert de gegevens in rijen en kolommen en is goed geschikt voor het bereiden van een huis budget . Numerieke data zijn makkelijk in te voeren , en eenvoudige formules berekenen begroting totalen . Een voordeel van het gebruik van Excel is de voortdurende aanpassen het biedt . Als u een nieuw budget vermelding toe te voegen of te ervaren een verandering van levensstijl , kunt u het huis budget dienovereenkomstig aan te passen . Hoewel het programma kan een buitenlandse interface voor de beginner zijn , kunt u leren van de basics en begin met het voor een huis budget meteen. Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
Toon Meer Aanwijzingen

Open Microsoft Excel 1 . Een standaard blanco document zal een vorm van inkomen in elke cel onder A1 totdat wordt weergegeven .

Type " Inkomen " 2 in cel A1 .

Type 3 al uw inkomstenstromen worden genoteerd . De meeste mensen een categorie genaamd Lonen , die zou gaan in cel A2 zou omvatten . Als u inkomsten ontvangt van belang , het type dat in cel A3 . Ga door op deze manier totdat elke vorm van inkomen wordt opgemerkt .

Type " Baten De totale " 4 in de volgende cel na alle bronnen van inkomsten zijn ingevoerd . Klik op deze cel nadat u deze zin hebt ingevoerd en druk op " Control" en " B " op het toetsenbord om vetgedrukte tekst .
5

Type " Home kosten " in de volgende cel onder alle inkomsten categorieën. Dit kan cel A6 zijn als je drie verschillende bronnen van inkomsten .

Lijst 6 alle home uitgaven in de cellen onder de Home kosten rubriek . Gemeenschappelijk huis uitgaven kunnen betrekking huur, elektriciteit , telefoon , reparaties en veiligheid . Plaats elke categorie in zijn eigen cel .

Type " Home kosten Total " 7 in de laatste cel onder alle individuele woning kostenposten . Vet deze cel nadat deze is ingevoerd.
8

Type overige budget categorieën en hun subcategorieën op dezelfde manier , met een " Total " rij toegevoegd als de laatste cel in elke lijst . Hoofdcategorieën kunnen onder Dagelijks Leven , met sub - categorieën zoals Levensmiddelen -en fitness . Een belangrijke categorie Transportation kunnen onder Gas en Openbaar vervoer . Andere belangrijke categorieën omvatten Entertainment , Reizen , Gezondheid en Misc . Uw Excel budget is volledig aanpasbaar aan de details van uw leven te passen .

Type 9 de dollar bedrag voor elke lijst-item in de begroting in de cellen van kolom B.
10

Typ de formule " = som ( B2 : B4 ) " in de kolom B cel naast Inkomen Total . ( Merk op dat de dubbele aanhalingstekens niet zijn opgenomen in de feitelijke getypte formule . ) Deze formule geldt voor een inkomen lijst met drie punten in de cellen A1 , A2 en A3 . Als u meer dan dit hebben , de plaats van de laatste cel met een inkomen dollar bedrag voor cel B4 in deze formule .
11

Maak een formule voor elke Total cel in je hele budget . De formule zal altijd worden gestructureerd hetzelfde , maar de werkelijke celverwijzingen zal variëren voor elke sectie . Typ de cel namen voor de eerste en laatste cellen van elke sectie die dollar waarden bevatten , en ze te scheiden door een dubbele punt tussen haakjes in de formule . De " som " zal worden berekend voor alle waarde tussen en met inbegrip van deze twee cellen .
12

Typ " Totale kosten" in kolom A aan het einde van uw spreadsheet . Maak een formule in kolom B naast deze cel dat leest " = sum ( B5 + B10 + B15 ) " waarbij elke cel in de formule is de naam van een cel met de totale uitgaven voor elke categorie . Je kan vele secties elk uitgedrukt in deze formule . (Merk op dat dubbele aanhalingstekens niet zijn opgenomen in de feitelijke getypte inhoud . ) Op Twitter 13

Type "Cash extra /kort" als de laatste cel in kolom A. Typ de formule " = B5 - B50 " , waar B5 is de cel met de formule voor inkomen Total en B50 is de cel met de formule voor Totaal uitgaven . Als de spreadsheet wordt aangevuld met dollar bedragen voor elke categorie , zal deze cel de hoeveelheid contant geld overschot of tekort te berekenen voor de begroting .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·? Wat doen samengevoegde celle…
·Hoe te Formules Vermenigvuldig…
·Wat is een veld in Microsoft A…
·Wat is het verschil tussen Exc…
·Hoe maak Excel Read Only 
·Waarom zou Excel-werkblad gege…
·Hoe kan ik Excel Online leren 
·Hoe kan ik een pagina-einde in…
·Hoe kan ik een verloren docume…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een menu in Dreamweaver 8 Cr…
·ECAE Schematische Capture Gereedschap 
·Cool Manieren om een ​​familielid foto i…
·Hoe kan ik dubbele lijnen in een tekstbe…
·Hoe te Schakel Skype Bekendmakingen 
·Hoe de DSum -functie in Access Gebruik 
·Een back-up en overdracht Adresboekitems…
·Hoe te Wervelingen in Photoshop 
·Wat is een Remote Desktop Connection Por…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com