Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Wat is het verschil tussen Excel 2002 en Excel 2003 ?
Microsoft's normale release-schema voor updates van de Office- suite van producten is twee jaar . Office 2000 kwam uit in 1999 , Office 2002 opgedoken in 2001 en Office 2003 verscheen in het begin van 2003 --- waaruit blijkt dat Office 2003 iets was gehaast . Kopieën van Excel 2002 en Excel 2003 zijn nog steeds in omloop , vooral in kleine bedrijven en een school districten die nooit opgewaardeerd . Als uw organisatie is een upgrade van Excel 2002-2003 , hier is een snel overzicht van wat er veranderd en verbeterd . XML Import en Export

Excel 2003 was de eerste versie van het programma dat import en export functies had gewijd voor XML -indelingen . XML is een opmaaktaal , die op HTML , die zorgt voor eenvoudige uitwisseling van gegevens tussen programma's van verschillende typen . XML-gegevens heeft een data -bestand en een schema -bestand ; het schema bestand identificeert wat labels overeenkomen met wat invoervelden wanneer de gegevens worden geïmporteerd . Excel 2003 heeft de mogelijkheid om de kaart Excel-gegevens naar een extern schemabestand , maar mist het vermogen om nieuwe schema's te creëren zelf .
Autofilter Enhancements

Excel 2003 voegde twee nieuwe autofilter functies via de drop downs aan de bovenkant van de kolom : Oplopend sorteren en Aflopend sorteren . Autofilter is ook onderdeel van de Aangewezen List tafel soort , die extra functies mogelijk maakt bij het gebruik van Excel een tabel met gegevens bijhouden . Aangewezen List is vooral nuttig bij het definiëren van een groep cellen als numerieke waarden voor het maken van een tafel , omdat het effectief maakt de tafel dat de grafiek automatisch uit te breiden , de uitbreiding van de serie bereik wanneer nieuwe rijen worden toegevoegd .
Genereert < br >
Statistische functies

Voorafgaand aan Excel 2003 , statistische functies van Excel produceerde onjuiste resultaten , omdat ze werden backwards-compatible met identieke naam functies in Lotus 1-2-3 gemaakt . De functies zijn nog steeds deel uit van de invoegtoepassing Analysis ToolPak op .
Web Integratie

Excel 2002 begon het proces van breed integratie met web content , met de mogelijkheid om automatisch te genereren hyperlinks in Excel vormen , en een ondoordachte mogelijkheid om web content te importeren . Excel 2003 was de eerste versie van Excel om de meeste van het Help-systeem migreren naar het web , bij voorkeur , zal Excel 2003 tonen Help -bestanden van het web --- waar Microsoft om ze te updaten --- meer dan degenen die lokaal op uw harde schijf .
Future versie Compatibiliteit

Excel 2003 was de laatste versie van Excel naar de binaire gebruiken . xls- bestandsindeling . Excel 2007 en Excel 2010 maken beide gebruik van een XML - afgeleide bestandsformaat dat , native , kan Excel 2003 niet openen . Er is een Office 2003 Compatibility Pack waarin Excel 2003 de mogelijkheid om Excel 2007 en Excel 2010 -spreadsheets openen geeft .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe Standard Deviation op Exce…
·Hoe maak je een tabel die maak…
·Hoe Microsoft Access Tutorials…
·Hoe kan ik een Dynamic Drop -D…
·Hoe te voegen en Grootte diagr…
·Hoe maak je een Excel -werkbla…
·Hoe te verwijderen van een Exc…
·Hoe te Upper Bound & Lower Bou…
·Hoe maak je een tabel in Excel…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te Geheel Backup XP 
·Hoe maak je een grafiek met WordPerfect …
·Hoe maak je een Persoonsgebonden Budget …
·Hoe maak je een Silverlight TextBlock ee…
·After Effects : The Mask Effect & Keyfra…
·Hoe je document Kolommen opmaken in Word…
·Hoe te Turn on Real Time Protection for …
·Hoe kan ik een MDE- bestand van Access 2…
·Accounting Information Systems & Hun Con…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com