Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een Training Register ontwerpen in Excel
Wrangling een zaal vol studenten kan moeilijk zijn als je probeert om het onderwijs levert , multi - media- visuals en handouts monteren . Bijhouden van de deelnemers klasse met een training register , een intekenlijst voor de deelnemers . Maak gebruik van Microsoft Excel , het spreadsheet software-onderdeel van de Microsoft Office Suite , een training register te creëren . Instructies
1

Open Excel , die automatisch standaard een lege spreadsheet op het scherm. Klik in de bovenste rij , rij 1 cel A , en typ de naam van de opleiding klasse , zoals " Nieuwe Huren , november 2010. " Kopen van 2

Ga een rij om het leeg te verlaten en typ de naam eersteklas deelnemer in de cel A3 . Druk op de toets " Enter " op het toetsenbord te laten vallen naar de cel eronder en typ de naam van de volgende persoon . Er is geen noodzaak om alfabetisch op dit moment. Ga door het toevoegen van namen totdat alle deelnemers zijn in het register .
3

Klik in de tweede rij , de ene leeg gelaten , in cel B2 . Typ de eerste dag van de opleiding , zoals " maandag " of " 2010/11/03 . " Druk op de toets " Tab " op het toetsenbord om een cel naar rechts te verplaatsen . Typ de volgende trainingsdag , zoals " dinsdag " of " 2010/11/04 . " Blijven tabben en typen totdat alle trainingsdagen zijn opgenomen in het register .
4

Markeer de cellen met de titel van de training klasse . Klik met de rechtermuisknop hen en kies "Celeigenschappen . " Klik op het tabblad " Lettertype " . Verhoging van de " Size " kolomnummer naar " 16 . " Selecteer " Vet " van de " Font style " kolom . Klik op het tabblad " Fill " en klik op een kleine gekleurde vierkant om de titel schaduw en maken het onderscheiden van de rest van de spreadsheet . Klik op de knop "OK " .

Highlight 5 alle van de namen voor de klas . Herhaal de " Cellen opmaken " proces om dezelfde wijzigingen toe te passen , behalve de grootte om " 14 " in plaats van " 16 . " Maak de andere wijzigingen . Herhaal dit proces voor de trainingsdag kolomkoppen in de tweede rij en maak alle van dezelfde wijzigingen . Nu de spreadsheet heeft een quick - view scheiden zijn kolommen en rijen headers van de rest van de informatie .
6

( Optioneel ) Markeer de namen in de kolom genodigde . Klik op het tabblad "Data " aan de bovenkant van de pagina . Klik op de AZ /omlaag - wijzende pijl in de sectie " Sorteren en filteren " van het lint /werkbalk aan de bovenkant van het scherm . Dit sorteert de kolom op alfabetische volgorde , maar het zal worden door de voornaam . Om alfabetisch te sorteren op achternaam , typt u de achternaam van de student eerst , typ een komma en typ de voornaam en herhaal het sorteerproces .
7

Klik op het tabblad " File " en selecteer " Save As . " Typ een naam voor de training te registreren en opslaan op de computer . Print het register en gebruik deze studenten ' aanwezigheid af te bakenen , of de spreadsheet open te houden tijdens de les en check studenten met een "X " rechtstreeks op het werkblad elke dag .
< br >

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik dubbele records in …
·Hoe te openen een tweede Excel…
·Hoe maak je een Stem & Leaf Pe…
·Hoe maak je een Adobe Reader b…
·Hoe te Hebben Excel Negeer Num…
·Microsoft Access Macro Tutoria…
·Excel Tips & Tutorials 
·Hoe maak je een Microsoft Acce…
·Hoe maak je een Secundaire as …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PowerPoint converteren voor Webex 
·Hoe kan ik AVI video te converteren naar…
·Hoe om tekst te Oplossen in Photoshop 
·Mijn Windows 64 - bits Media Player spee…
·Hoe een PDF importeren in Excel 2007 
·Hoe kan ik een spreadsheet met Auto Fill…
·Hoe te kopiëren & plakken Something 
·Hoe je eigen Gitaar Met Build Flash 
·Gratis Video - Verstoring Programs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com