Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Excel-werkblad Functies
Een Excel-werkblad helpt gebruikers bij te houden van zijn gegevens op een georganiseerde manier . Om het nut van het programma te verbeteren , Excel heeft meer dan 350 vooraf gedefinieerde functies om u te helpen meer te halen uit informatie . Je noemt deze functies in een van je cellen en Excel het resultaat van de functie als data . Doel

Excel-functies
snel uit te voeren berekeningen , conversies en opmaken van gegevens in een spreadsheet . De informatie die u invoert in de Excel- functies afkomstig zijn van andere cellen in de spreadsheet , waar je bellen door te verwijzen naar het aantal cellen , of door het invoeren van nieuwe gegevens . Bijvoorbeeld , " = FACT ( 4 ) " zal 24
terugkeren , de faculteit van " 4 , " terwijl " = FACT ( A1 ) " zal terugkeren " 24 " alsook als de gegevens in cel A1 is " 4 . "
Formaat

Elke keer dat u wilt een Excel- functie te gebruiken , begint u met het typen van de " is gelijk aan " teken gevolgd door de functienaam en vervolgens haakjes , die al dan niet bevatten gegevens. Bijvoorbeeld , " = SOM ( A1 : A5 ) " zal de som van de getallen te berekenen in de cellen A1 tot A5 en terug te keren het resultaat . Echter , niet alle functies vereisen gegevens en een aantal optionele parameters hebben . Bijvoorbeeld , " = NU ( ) " geeft de huidige datum en tijd en " = GCD ( [ num1 ] , [ num2 ] , ... ) " zal de grootste gemene deler van terug tot 255 nummers .
< Br >
Categorieën

Excel
heeft verschillende soorten functies , met inbegrip van statistische , mathematische , techniek en financiële functies voor getallen , tekst functies voor het karakter manipulaties , en de datum en tijd conversie . Het heeft ook logische bewerkingen voor vergelijkingen , database- functies voor toegang tot informatie in databases , informatieve functies dat Booleaanse waarden en referentiefuncties om data terug keren . U kunt een spreadsheet aansluiten op externe , door de gebruiker gedefinieerde functies en integreren het gebruik ervan met uw gegevens . Na het toevoegen van deze functies met Excel plug - ins , dat je ze met de doos " Functie invoegen " onder de " User Defined " rubriek .
Overwegingen

Als je binnenkomt een functie verkeerd , zal het display " # WAARDE! " als gevolg en geeft een fout moet je om dit te corrigeren . Excel kunt u meerdere functies in een berekening gebruiken . Bijvoorbeeld , " = FACT ( INT ( 3.5 ) ) " zal zes terugkeren omdat " INT " ronden op het dichtstbijzijnde gehele getal ( 3 ) en keert dan terug de faculteit ( 1 * 2 * 3 = 6 ) . Excel kan de gebruiker " nest " tot zeven van deze functies in een opdrachtregel . Als je meer nodig hebt gebruik je meerdere cellen .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe zet je deel van een string…
·Wat zijn de Drie Format Symbol…
·Wat doet een staafdiagram in E…
·Hoe je RSI maken in Excel 
·Probleem Met Het koppelen van …
·Hoe maak je een pagina in Micr…
·Hoe maak je een tabel maken me…
·Hoe te openen Word Van Excel V…
·Hoe kan ik Excel & Word laden …
  Related Articles
Hoe kan ik een spreadsheet maken in Word…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe Word- bestanden converteren naar Exc…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe maak je een Excel- document converte…
OpenOffice Basic String Functions 
Hoe maak je een gescand document omzette…
Hoe kan ik Excel Informatie converteren …
Hoe kan ik een Excel 2007- bestand conve…
  Software Articles
·Hoe kan ik een object verbergen Voordat …
·Hoe te herstellen van uw Windows Media P…
·Hoe te gebruiken Adobe Photoshop CS2 
·Wat is Incremental Load in SSIS ? 
·Wat is de extensie Qel ? 
·Effecten in Microsoft PowerPoint 2007 
·Hoe maak je iTunes Herken MP4- bestanden…
·Hoe PDF attributen embedden 
·Hoe maak je een Regedit herstelpunt make…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com