Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Tips voor het voorbereiden van een Speadsheet in Excel 2003
Spreadsheets in Microsoft Excel 2003 kan data processing functies zoals sorteren , berekenen en filteren , naast het weergeven van gegevens in tabellen te voeren . Om dat stadium te krijgen, moet een spreadsheet worden opgezet, zodat data-entry is gemakkelijk , wordt data consistent en drukkerijen georganiseerd om de gegevens duidelijk en eenvoudig weer te geven . Kolomkoppen , kolom en rij maten , afmetingen en opmaak voor het afdrukken van alle spelen een belangrijke rol voor het bereiden van een goede spreadsheet lettertype . Kolomtitels

Kolomkoppen
bepalen hoe je kunt werken met uw gegevens . Plaats slechts een data-element in elke kolom . Zo niet zet de voor-en achternaam van een mailinglijst in dezelfde kolom . U wilt sorteren op basis van de achternaam , en je kunt niet als de eerste naam is daar ook. Evenzo, als u wilt sorteren op basis van straatnaam , het vinden van alle mensen van de lijst die leven op een bepaalde straat , zet de straatnaam in zijn eigen kolom en het huisnummer in een aparte kolom . Schrijf de namen van de kolommen in de cellen over de bovenkant van het werkblad , in de eerste rij .
Kolombreedte

Bepaal kolombreedte door de lengte van de gegevens die gaat in de kolom , niet de titel . Op de nummer 1 links van de eerste rij , op de grens van de eerste rij te markeren . Klik op " Format " en " Cellen . " Klik op het tabblad " Uitlijning " en klik op de doos " Wrap Text " . Klik op " OK " om ervoor te lange kolomkoppen passen in de beschikbare kolombreedte door de verpakking van hun tekst over meerdere regels .
Rijhoogte

Rij hoogten
worden bepaald door de grootte van het lettertype van de data . Excel 2003 maakt gebruik van een lettertype Arial met een grootte van 10 punten standaard . Om het standaard lettertype wijzigen , klikt u op 'Extra' en 'Opties'. Klik op het tabblad " Lettertype " en de instellingen " Standard Font " veranderen in degene die je wilt . Klik op " OK " en alle nieuwe spreadsheets zullen deze instellingen gebruikt . Als u wilt het lettertype voor de hele spreadsheet wijzigen zonder de standaardinstellingen , klikt u op de lege ruimte in de linkerbovenhoek op de grens van de spreadsheet om de hele spreadsheet markeren . Verander het lettertype en de lettergrootte op de werkbalk en de rijhoogte zal aanpassen aan de lettergrootte tegemoet .
Kleur

Kleur
is bruikbaar om gegevens typen of gegevens te onderscheiden die bepaalde kenmerken heeft . Als je belt klanten op een lijst , bijvoorbeeld , kun je kleur gebruiken om de resultaten op te nemen . Zoek de " Color Fill " knop op de werkbalken . Het heeft een beeld van een verf emmer gieten kleur . Klik op het kleine pijltje rechts van de knop om de gewenste kleur te vinden - licht groen bijvoorbeeld . Wanneer u een klant hebt bereikt via de telefoon , markeert zijn naam en klik op de knop om de cel te kleuren met zijn naam lichtgroen . Het is dan gemakkelijk om te zien wie je bereikt hebt en wie je nog moet bellen . Kleurcodering is nuttig voor vele soortgelijke banen .
Printing

Spreadsheets
zijn vaak groot en kan niet worden ontworpen om te passen op de normale vellen papier . Vaak een spreadsheet zal moeten sowieso worden afgedrukt en er zijn een aantal Excel 2003-functies die het bedrukte vel begrijpelijker zal maken . Klik eerst op " File " en " Print Preview . " Je ziet wat de bladen eruit zal zien . Vanaf hier kunt u klikken op het tabblad " Marges " om de pagina marges aan te passen en op het tabblad " Break Preview" om te zien waar de pagina-einden zal zijn , en om ze indien nodig aan te passen . Klik op " Pagina-instelling " om het papierformaat te wijzigen of aanpassen van de grootte van de spreadsheets zodat ze passen . Dan , afdrukken van een paar pagina's om het resultaat te zien . Het zal vaak meerdere pogingen om een ​​goed te printen - out .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Excel 2003 : Hoe u de weergave…
·Hoe te Woordenboek Taal in Exc…
·Hoe maak ik een kleur drop-dow…
·Hoe kan ik een Excel Password …
·Hoe maak je een voortschrijden…
·Hoe je het kleurenschema wijzi…
·Hoe kan ik een Word-document i…
·Hoe te converteren naar Datum …
·Hoe te voegen the Same Vervolg…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
Hoe te Borders verdienen op visitekaartj…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
  Software Articles
·Hoe te Clip Art redden van een Word- doc…
·Hoe maak je een transparante PDF Stamp C…
·Hoe link naar een Oracle Table Van een S…
·Hoe kan ik een logboek maken 
·Hoe de temperatuur van een Eee PC Monito…
·Hoe kan ik de Luchtpanorama Desktop Tria…
·Hoe maak je een witte achtergrond wijzig…
·Hoe maak je een WHS -server configureren…
·Computer Scanning Software 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com