Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een logboek maken
Een logboek is een soort dagboek die mensen gebruiken voor het bijhouden van een dagelijks proces te houden . Atleten gebruiken logboeken om hun training te nemen . Lijners gebruiken om bij te houden van hun voedingswaarden en maaltijden te houden . Kinderen op kamp gebruiken het om hun dagelijkse activiteiten te monitoren en bijhouden van geplande evenementen . Maakt niet uit wat je nodig hebt om bij te houden met een log boek , kunt u een zelf maken . Alles wat je nodig hebt is een tekstverwerkingsprogramma op de computer en een printer . Wat je nodig hebt
Tekstverwerking programma (zoals Microsoft Word ) op Printer
Drie - perforator
Binder
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw tekstverwerkingsprogramma . U kunt Microsoft Word , Works of WordPerfect te gebruiken . Begin met een leeg document .

Typ uw naam , de datum en een titel voor het logboek op het voorblad 2 . Voeg een foto of een grens indien gewenst aan uw voorblad een meer visueel - rustgevend ontwerp geven . De tekst van het voorblad kan gaan in de top midden van de pagina of in de bodem linkerkant van de pagina .

Type 3 in het doel van het logboek op de volgende pagina . Bijvoorbeeld , kunt u typt " Dit logboek bevat dagelijkse workout schema's " als dat is wat het zal worden gebruikt voor . Voeg de participatie data op deze pagina ook . Als het logboek is bedoeld om bij te houden van de activiteiten van de groep , een lijst van alle van de deelnemers

Type in 4 . " Date : " en voeg dan een regel als een tijdelijke aanduiding voor waar je kunt schrijven in het datum later . Een snelle manier om dit te doen is op je " Onderstrepen " functie in uw tekstverwerker te schakelen en druk vervolgens op de toets " Tab " op uw computer . Druk op "Enter " een paar keer om de aanwijzer te verplaatsen in een paar lijnen op het scherm . Labels toevoegen voor de soort informatie wordt u aangemeld , samen met de lege regels als tijdelijke aanduidingen . Typ in het label tekst , en gebruik vervolgens de toets " Tab " met de " Onderstrepen "-functie ingeschakeld om meer lege regels toevoegen . Houd de toets " Tab " om de lijn zo lang als je het nodig hebt . U kunt ook meerdere lijnen blanco regels . Deze lijnen zal u tonen waar te schrijven in de dagelijkse waarden in je logboek .
5

Print uw logboek . Print een pagina voor het voorblad en de tweede pagina . Print meerdere kopieën van de pagina met de lijnen . Je zult meerdere kopieën van die pagina nodig hebben in de gegevens van dag tot dag in te loggen . Als u alleen wilt bijhouden van 10 dagen te houden , dan uitprinten 10 exemplaren van die pagina .
6

Zet gaten in de afgedrukte pagina's met een drie - perforator . Plaats de pagina in het bindmiddel om ze bij elkaar te houden . U kunt ook nieten de pagina's aan elkaar , maar het zal netter en makkelijker te beheren in een bindmiddel zijn.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Scannen naar verloren bestande…
·Hoe te OpenOffice uitschakelen…
·Hoe te converteren naar tekst …
·Hoe maak je een cirkeldiagram …
·Hoe maak je een koptekst in Op…
·Rare tekens Toen beantwoorden …
·Hoe je het aantal karakters in…
·Hoe de Tick Sign Get 
·Hoe maak je briefhoofd van een…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Lightsaber verdienen met Video Ef…
·Hoe kan ik een Word-bestand 
·Hoe te Trailing Komma's in Excel Verwijd…
·Wat is de extensie Cch ? 
·Hoe kan ik PowerPoint op een cd 
·Hoe de DragonFireSDK Beta Get 
·Hoe maak je een Microsoft Office Word- b…
·HTML naar Word document 
·Hoe maak je een Full Screen Flash Movie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com