Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
De voordelen van Excel 2007
Microsoft Excel spreadsheet is software die u helpt gegevens te analyseren en beslissingen nemen op basis van die analyse . Excel kunt u uw gegevens te genereren, beheren , onderzoeken en distribueren . Dramatische veranderingen werden aangebracht in Excel 2007 die het gemakkelijker maken om alle Excel-functies gebruiken . Gebruiker en Opmaak

Excel 2007
heeft een " vloeiende user interface " die het mogelijk maakt frequente gebruikers van de tools die ze nodig vinden . Het maken van tabellen en het schrijven van formules worden makkelijker gemaakt met het nieuwe formaat . Als u werkt met veel gegevens , kan worden geïmporteerd , georganiseerd en geanalyseerd door middel van uitgebreide spreadsheet vermogen. Nieuwe spreadsheets kan een miljoen rijen en 16.000 kolommen . Berekeningen zijn sneller , en Excel 2007 kunnen meer ingewikkelde formules .
Analyse , tabellen en grafieken

Excel 2007
stelt u in staat om trends of uitschieters in uw data te identificeren . Voorwaardelijke opmaak kunt u markeren of kleur toevoegen aan specifieke gegevens , data bars , data titels , prestatie-indicatoren en kaarten . U kunt uw gegevens snel te heroriënteren voor verschillende resultaten . Excel's nieuwe grafieken zijn meer professioneel en eenvoudig te maken met de nieuwe interface . U kunt 3 - D effecten , transparantie en schaduwen toe te voegen . U kunt uw kaarten verplaatsen in Office en PowerPoint . Tabel ondersteuning is ook verbeterd , waardoor het makkelijker te produceren , te verhogen , zie en design tafels .
Sharing

je kunt delen spreadsheets via Microsoft Office SharePoint server 2007 . Je bent in staat om uw spreadsheet in HTML-formaat te delen , zodat het kan online worden geraadpleegd . Die toegang tot uw gegevens kunnen uw spreadsheet , invoegen parameters , sorteren , te analyseren , te verwijderen en filteren van uw gegevens online te navigeren . U kunt ook de gegevens die anderen kunnen bekijken beheersen . Excel 2007 kunt u alleen de meest up -to - date informatie te houden, zonder het maken van meerdere kopieën van uw spreadsheet .
Bestanden

Excel 2007
efficiënter is in het redden van haar bestanden . De grootte van 2007 bestanden drastisch verminderd omdat het wordt samengeperst in XML -formaat . Bandbreedte en opslagruimte is sterk verminderd . Data recovery is verbeterd voor bestanden die zijn beschadigd of verloren gegaan . U kunt ook externe bestanden invoegen bij uw Excel- documenten met behulp van de " Data Connection Library . "

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe de correlatiecoëfficiënt…
·Hoe te XLS -bestand afdrukken …
·Hoe faxen van Microsoft Access…
·Hoe te HORIZ.ZOEKEN leren in E…
·Hoe maak je een histogram Cont…
·Hoe maak je een drop-down box …
·Hoe maak je een Excel -werkbla…
·Hoe te berekenen een huidige w…
·Kan Excel 2003 gebruiken Meerd…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe je audio met video opnemen 
·Hoe de Media Player pictogram Herstellen…
·Hoe te Achtergronden Verandering in Phot…
·Hoe Web Pictogrammen maken met Adobe Ill…
·Hoe te Water Effecten op Photoshop CS2 M…
·Hoe je Time Passed Met Access 2007 Berek…
·Hoe te Sequentieel Bestelde Tickets Creë…
·Vrije Vs . Betaald voor Anti - Malware 
·How to: Ghost Illustrator 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com